På søndag møder Liverpool FC et Tottenham mandskab der er i en alvorlig spillemæssig krise. Men for dig som ny spiller er det ikke nødvendigvis en dårlig ting, at et af de to hold i dagens kamp spiller skidt. Det kan nemlig betyde mange mål, og lige præcis mange mål er da også hvad der plejer at komme mellem Liverpool og Spurs. I de seneste syv indbyrdes opgør, er der kommet minimum to mål i kampene. Ikke nok med det, så har der endda været hele to af disse, hvor holdene er gået komplet målamok og har scoret fire og fem mål.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder. Idet du kan få et 200 kroner kontant ekstra bet, for hvert scorede mål i kampen. Opret dig som ny kunde og spil på kampen til et odds der minimum giver 1,80. Så er du kvalificeret til Mr Greens tilbud. Du skal minimum spille 500 kroner på kampen, som i så fald vil give dig en masse kroner igen i tilfælde af mange mål. Samtidig kan du derudover også få Mr Greens velkomsttilbud. Dette er et freebet på 100 % af din første indbetaling, gældende helt op til 500 kroner.

 

Mr Green Spil lige her på Liverpool eller Tottenham

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil minimum 500 kroner på kampen mellem Liverpool FC og Tottenham Hotspur
  3. Dit spil skal placeres til odds 1,80 eller mere
  4. Få et 200 kroner kontant ekstra bet for hvert mål der scores!
  5. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. Vi anbefaler dog, at du som minimum indbetaler 500 kroner, da det er det minimum man skal spille på dagens kamp. Herefter spiller du minimum 500 kroner på kampen til minimum odds 1,80, og er dermed kvalificeret til MR Greens fantastiske tilbud.

 

Derfor kommer der mange mål i kampen

Lad os tage et kig på holdenes seneste kampe, og ikke bare indbyrdes som vi indledningsvis belyste har været målrige. Hvis vi starter med Tottenham, så har det været tydeligt for alle at træner Pochettino er en meget presset mand. Skuffende resultater har betydet, at Spurs blot har hentet sølle tre sejre i ligaen indtil videre. De ligger på en skuffende syvende plads, og har kun 12 point. I Champions League har det heller ikke været nogen dans på roser for London mandskabet, men i midtugen fik de dog en storsejr på 5-0.

Harry Kane og Heung-Min Son har begge lynet i Champions League, med henholdsvis fire og tre mål. Imens det i den hjemlige liga hovedsageligt er Kane, som har stået for målene hvor han er topscorer med fem ligamål. Fælles for Liverpool og Tottenham er dog, at de i de seneste fire kampe har spillet utroligt målrige kampe. Tottenham har igennem disse fire kampe stået for ni mål selv, imens de har lukket hele 11 mål ind bag målmandsduoen Lloris/Gazzaniga. Hos Liverpool har de igennem samme periode, fået tre sejre og et uafgjort resultat på 1-1. De har scoret imponerende 11 mål i disse kampe, og har lukket seks mål ind i defensiven.

Det er alt sammen med til, at forstærke troen på at vi søndag får en målrig kamp. Skal man tippe på et hold til at vinde kampen, er det svært at se bort fra førerholdet Liverpool. Den fantastiske trio i front bestående af Mane, Firmino og Salah, er uhyggelig stærk. De har allerede tilsammen stået for 12 ligamål, i blot ni kampe og kan søndag øge deres statistik!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil søndag den 27. oktober klokken 18:30 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Du får som skrevet 200 kroner for hvert scorede mål. Du kan f.eks. vinde helt op til 1.000 kroner, hvis kampen ender med med en storsejr på 4-1 til et af holdene. Vigtigt er det, at notere sig at dit spil skal som minimum spilles til odds 1,80 eller mere. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Spil lige her på Liverpool eller Tottenham

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Officielt logo for Mr Green