Når du opretter en konto hos 888sport, og placerer et væddenål på Australian Open som dit allerførste væddemål hos bookmakeren, kan du score dig en fed dobbeltgevinst. Halvdelen af gevinsten udbetales i kontanter, den anden halvdel i freebets.

Tilbuddet gælder kun nye kunder, som endnu ikke har spillet på odds hos 888sport.

Spil op til 100 kr. på en valgfri kupon som indeholder mindst én kamp fra Australian Open, og hvis du vinder, får du dobbelt op på gevinsten. Du kan se et eksempel på gevinst og læse mere om freebets forneden, eller springe direkte til 888sport og læse mere om dette fabelagtige tilbud til nye kunder.

Spil på Australian Open hos 888.dk >>

 

Kort om tilbuddet:

  1. Opret en ny konto hos 888sport
  2. Spil på mindst én Australian Open-kamp som dit første væddemål.
  3. Du må gerne have flere kampe på kuponen.
  4. Spil mellem 10 kr. – 100 kr. på kuponen
  5. Vinder du får du gevinsten som normalt + et freebet á samme værdi som din oprindelige gevinst

 

888 fordobler din gevinst på Australian Open

Sørg for at indlemme mindst én kamp fra Australian Open på din allerførste kupon hos 888sport, når du har oprettet en konto hos bookmakeren.

888 fordobler nemlig din gevinst på Australian Open, når du laver et kvalificerende væddemål som beskrevet tidligere i artiklen.

Spiller du f.eks. 100 kr. til odds 10.00, vil du først og fremmest vinde 900 kr. ren profit samt et 900 kr. freebet som dobbeltgevinst. Du vinder altså i alt 1800 kr. i dette scenarie, hvoraf 900 kr. er i form af et freebet hos 888sport.

 

Mere om freebets hos 888

Når du har vundet et freebet, bliver de krediteret din 888-spillekonto indenfor 72 timer efter kuponens sidste væddemål er afgjort.

Dine freebets hos 888 vil som udgangspunkt altid være til rådighed i syv dage, hvorefter de bortfalder og fjernes fra din konto. Sørg derfor for, at få brugt dine freebets inden de når udløbsdatoen.

Freebets kan som hovedregel benyttes til single- og multivæddemål kuponer, men ikke til at spille systemspil. Dine freebets kan heller ikke knækkes op i mindre bidder. Du skal satse hele beløbets størrelse på én kupon.

Det er også værd at huske på, at dit freebets værdi modregnes i gevinsten, når du vinder på et freebet. Det betyder, at hvis du har spillet et 500 kr. freebet til odds 3.00 og vinder 1500 kr, vil 500 kr. freebet-værdi modregnes i gevinsten og du vinder derfor i alt 1000 kr.

Læs alle regler og vilkår for dette tilbud og freebets i almindelighed hos 888sport.dk.

Læs mere hos 888.dk >>