Laudrup_Unibet_presseBrian Laudrup har allieret sig med bookmakeren Unibet, hvor han hver uge lancerer “Brian Laudrups Spiltips” til Unibets spillere.

Den tidligere landsholdsspiller Brian Laudrup er elsket af de fleste, og når han ikke står og brillerer med sin super skarpe fodboldhjerne i div. fodboldstudier, så er han med på holdet hos Unibet.dk. Sådan siger han selv i den reklame, der i øjeblikket køre på de fleste danske TV, og der er noget om snakken.

I et forsøg på at markedsføre Unibet.dk endnu bedre, som den glimrende bookmaker de i forvejen er, er Brian Laudrup hentet ind for at forbedre servicen til de mange danske spillere. Den tidligere landsholdsspiller med det legendariske navn, Laudrup, finder hver uge tre fantastisk spiltips til Unibets brugere.

Det eneste du skal gøre for at modtage Laudrups spiltips er at oprette dig som bruger hos Unibet.dk. Dette kan du gøre via vores link, som sender dig direkte til siden.

 

Få Brian Laudrups spiltips her >>

 

 

Laudrups spiltips hver uge

Hver uge sørger Brian Laudrup for, at du som spiller kan få tre dugfriske spiltips, som du kan forsøge at vinde over bookmakeren med. Brian Laudrup når vidt omkring i de forskellige fodboldrækker, og han holder sig ikke tilbage fra hverken lavere rangerede ligaer, landsholdsfodbold eller Champions League.

Brian Laudrup har et af de skarpeste fodboldhoveder i Danmark, det har han flere gange vist på TV, hvor han bliver benyttet som ekspert, og nu viser han det altså også på Unibet, hvor han giver tre lækre spilstips til dig om ugen.

 

Få Brian Laudrups spiltips direkte på din mobil

Smartphones og tablets er langsomt ved at overtage markedet for spil. Mange benytter sig i dag af deres telefon til at bette, hvis de sidder og ser sport. Især Live-betting er populært på mobilen, da det endnu ikke er nødvendigt at benytte sig af nemID.

Foruden de mange gode funktioner, der er ved at bette på mobilen, så er der endnu en fordel. Du kan nemlig få Brian Laudrups spiltips sendte gratis og direkte til din mobiltelefon. Det koster altså ikke noget, og igen skal du bare sørger for, at du har en bruger hos Unibet.dk

 

100% indbetalingsbonus + 100 kr. gratis til poker

Unibet går langt for at sikre sig, at deres kunder får den bedste oplevelse og den absolut bedste service. Derfor kan du foruden Brian Laudrups spiltips, og de mange andre flotte kampagner, som Unibet kører med, sikre dig en flot bonus allerede, når du registrerer dig på siden.

Lige nu giver Unibet dig nemlig en indbetalingsbonus på 100 % på helt op til 1000 kr. Det betyder, at du vil få matchet det beløb, som du sætter ind første gang hos Unibet. Hvis du sætter 200 kr. ind via din første indbetaling, så vil du modtage 200 kr. ekstra at spille for, så du i alt har 400 kr. Hvis du sætter 500 kr. ind, så vil du modtage 500 kr. ekstra at spille for, så du i alt har 1000 kr. Og hvis du sætter hele 1000 kr. ind, så vil du altså modtage hele 1000 kr. ekstra, som du får at spille for. Dvs. at du alt i alt vil have 2000 kr. som du kan spille for på Unibet, så du kan vinde masser af penge.

Foruden indbetalingsbonussen kan du lige nu få 100 kr. gratis til poker, helt kvit og frit. Det kræver ikke, at du sætter nogle penge ind, så Unibet giver dig altså 100 kr. bare for at lave en bruger hos bookmakeren. Det er en intet mindre end en fantastisk gave, og det ville være dumt ikke at benytte sig af denne fantastiske bonus. Du kan modtage din 100 % indbetalingsbonus samt din 100 kr. gratis bonus via vores link her på siden.

De 100 kr. til poker kan i første omgang kun benyttes til NL4 cashbordene, men efter du har spillet 750 hænder, hvor du har set 750 flops, vil du kunne benytte dig af pengene til hvad som helst. Du kan udbetale dem, overfører dem til sportsbooking, casino eller fortsætte med at spille poker.

 

Modtag din 100 % bonus hos Unibet her >>

 

unibet-580x330