VM i håndbold herrer anno 2017 begynder i morgen, d. 11. januar, og her er Danmark blandt favoritterne til at vinde guld i finalen d. 29. januar. Inden vi kommer så langt i turneringen, skal der dog spilles en masse håndboldkampe, og du kan se kampprogrammet for VM i håndbold her.

På Oddset hos Danske Spil kan du nu score dig et 50 kr. freebet til en valgfri håndbold-kupon under VM. Alt du skal gøre er, at spille for 50 kr. på Oddset som kvalificerende væddemål, og derefter er dit 50 kr. freebet klar til at blive sat i spil på en eller flere VM-håndboldkampe efter eget valg.

Læs mere om freebet-tilbuddets regler og betingelser forneden eller via linket hos DanskeSpil.dk.

Få VM-freebet på Oddset her >>

 

Kort om tilbuddet:

  1. Log ind på din spilkonto hos Danske Spil og gå til Oddset.
  2. Spil for mindst 50 kr. på ét væddemål – inden kampstart (Live tæller ikke med).
  3. Vælg mindst én kamp fra VM i håndbold på en ny kupon.
  4. Indtast 50 kr. i beløbsfeltet og klik på ”freebet” ovenover Køb-knappen for betaling for kuponen med dit freebet.

 

Mere om 50 kr. freebet til håndbold VM

Dette tilbud er lige til at gå til, for du kan nemlig spille både fra PC, mobil og via Oddset App’en. Til gengæld kan du ikke gøre brug af dette tilbud hos din lokale forhandler.

Når du har oprettet en spilkonto online hos Danske Spil, kan du derimod gøre brug af tilbuddet.

Spil for mindst 50 kr. på en Oddset-kupon med en valgfri kamp (eller flere kampe). Du må gerne spille for mere, men der skal mindst 50 kr.  indsats til at aktivere dit free bet.

Når du har spillet din kvalificerende kupon, er du klar til at sætte dit freebet i spil på håndbold-kampene ved VM. Her kan du igen frit vælge mellem kampene, og du må spille single eller multikupon for dit freebet efter eget valg. Det eneste krav for freebettet er, at du spiller på mindst én VM-håndboldkamp på kuponen.

Læs også: Mere info om freebets

 

Sådan betaler du med dit freebet

Når du har lavet din kupon med mindst én VM-kamp fra Frankrig på kuponen, er du klar til at betale for den med dit freebet.

Indtast blot 50 kr. som indskud på kuponen, og det vil være muligt at betale med dit freebet ved at følge anvisningerne på skærmen.

Bemærk at dit 50 kr. freebet skal bruges på én kupon, og ikke kan deles op som betaling for flere kuponer.

Freebet-værdien modregnes i din eventuelle gevinst på freebet-kuponen. Det betyder, at hvis du har spillet dine 50 freebet kroner til odds 10.00, og du vinder på kuponen, vil du vinde 500 kr. – 50 kr. freebet indsats = 450 kr. gevinst.

Få VM-freebet på Oddset her >>