To tilbud i et: Fordobl din indbetaling & få 250 kr safebet på US Open

Jimmie48 Photography / Shutterstock.com

Mandag den 28. august blev den 137. udgave af den traditionsrige tennisturnering US Open skudt i gang i New York. Turneringen er som bekendt årets fjerde og sidste grand slam og et af de absolutte højdepunkter i tennissæsonen.

Igen i år er der dansk deltagelse i Caroline Wozniacki, der har tabt to US Open-finaler. Forventningerne er med rette også store til danskeren, der regnes som en farlig outsider til den samlede sejr.

Som om dette ikke var nok, så gør Betsafe nu turneringen endnu mere spændende. De tilbyder nemlig alle nye kunder to dugfriske bonusser! Først og fremmest får man sit første indskud fordoblet på op til 1.000 kroner, og herefter tilbyder de et 250 kroners safe bet på US Open. Det vil altså sige, at hvis man taber på sit spil på US Open, så dækker Betsafe tabet.

 

Spil på US Open hos Betsafe >>

 

Sådan gør du

Det er vigtigt at bemærke, at tilbudet her kun gælder nye kunder. Alt man skal gøre for at udnytte tilbudet er at oprette en konto hos Betsafe, som vi mener er en af de bedste bookmakere på det danske marked. Dette skyldes især deres vanvittigt store spiludbud. Man kan læse vores anmeldelse af Betsafe her.

Når kontoen er oprettet hos Betsafe, skal man sætte penge ind. Sætter man i mellem 100 kroner og 1.000 kroner ind, så fordobler Betsafe det første indskud. Dette vil sige, at sætter man 500 kroner ind, så giver Betsafe ligeledes 500 kroner, så man altså står med 1.000 kroner på kontoen.

For at få safebettet på US Open skal man blot placere et spil på minimum 100 kroner på et hvilken som helst US Open-marked til odds 1,50 eller højere. Herefter kvitterer Betsafe med et safe bet på op til 250 kroner alt, der kan bruges på alle US-open markeder.

For at bruge safe bettet skal man blot markere i ‘safe bet’-boksen på spillekuponen.

 

Opret dig hos Betsafe her >>

Hvordan klarer Wozniacki sig?

Caroline Wozniacki har endnu ikke vundet en grand slam, men hun har to gange tidligere været i US Open-finalen, og tre gange tidligere været i semifinalen. Det er dermed hendes suverænt bedste turnering, og den danske darling er heller ikke uden chance.

Wozniacki har nemlig spillet flere gode opvarmningsturneringer på det seneste, og hun regnes derfor som en outsider til titlen. I et interview med BT giver den engelske tennis ekspert Russel Fuller da også udtryk for, at han har høje forventninger til Wozniacki.

– Wozniacki er absolut ikke en spiller, man skal tage for givet, når man ser på, hvem der kan vinde US Open. Det er en af de bedste chancer, hun har haft for at vinde en grand slam-titel i år til US Open, siger Fuller fra BBC Tennis til BT.

 

Spil på Wozniacki her >>