Sådan får du 25 kroner free bet til trav og galop kvit og frit

Travsport og hestevæddeløb bliver mere og mere populært i disse år. Folk er igen begyndt at tage på travbanen i weekenden, og den første januar blev det igen muligt at oddse på travsport online. Der er dog stadig mange, der endnu ikke har fået øjnene op for denne fantastiske sport, men dette vil Danske Spil nu ændre. Bookmakeren giver nemlig et 25 kroner free bet til trav og galop til alle kunder helt kvit og frit.

 

Klik her og få free bet på 25 kroner

 

Så nemt er det

Kun folk med en konto hos Danske Spil kan få det gratis free bet. Har man ikke en konto hos Danske Spil, skal man dog ikke være bekymret. Opretter man sig via et af linksne på denne side, kan man nemlig stadig udnytte tilbudet. Udover free bettet kan man som ny spiller hos Danske Spil også få en flot velkomstbonus på hele 500 kroner. Alt man skal gøre for at få velkomstbonus er at indsætte minimum 500 kroner, når man har oprettet sin konto.

Har du spørgsmål om Danske Spil, anbefaler vi, at du læser vores bookmakeranmeldelse her.

 

Få 500 kroner i velkomstbonus her

 

For at få free bettet skal man blot logge ind på Danske Spil. Herefter skal man åbne “Min Profil” i toppen af højre hjørne og så trykke på “Oddset Bonus” og derefter “NYE TILBUD”. Til slut skal man trykke på “25 kr. Frit Spil til Trav og Galop” og så “Benyt Tilbud”. Så snart dette er gjort, står det 25 kroner free bet klar til brug.

For at bruge free bettet skal man gå til Oddset og så vælge Galop eller Trav. Herefter laver man sin kupon som normalt, hvorefter man vælger free bettet, når man er klar til at spille. Danske Spil har lavet en glimrende guide til, hvordan man bruger deres free bets, der kan ses her:

Regler og vilkår

Kampagnen løber mellem den 4. og 18. januar. Tilbudet kan benyttes på computer, mobil, tablet og i Oddset App, men ikke hos fysiske forhandlere. Hver kun kan kun benytte sig af tilbuddet en enkelt gang, og man skal bruge alle 25 kroner på samme kupon. Går ens kupon hjem, får man kun nettogevinsten udbetalt. Nettogevinsten udregnes ved at gange indsats med odds og så fratrække indsatsen. Spiller man ens 25 kroner til odds 5,00, får man altså udbetalt 100 kroner, da 25 x 5 – 25 er lige med 100.

 

Hent free bet her

 

danske spil logo