Få 10% cashback på Ladbrokes i juli

Ladbrokes money backLadbrokes er en af de bookmakere der fik dansk licens d. 1 januar 2012, og siden har de fra tid til anden haft rigtig gode tilbud til sine kunder. Lige nu er de endnu en gang klar med et lækkert tilbud til den uheldige spiller.

Skulle du ende op med at tabe penge på Ladbrokes i juli, vælger Ladbrokes at betale 10% af dit tab tilbage. De 10% bliver udbetalt som et freebet, som skal benyttes inden for 7 dage fra d. 31 juli.

Du får derfor ikke bare gode odds i juli, du får altså mulighed for at få lidt af det tabte tilbage, hvis du skulle have været uheldig i dine bets på blandt andet EM i kvindefodbold i Sverige.

Sådan får du dine 10% cashback

  1. Opret en konto hos Ladbrokes her
  2. Indtast koden “CASHBACK10 via “Min konto”-sektionen
  3. Placere et eller flere bets på Ladbrokes i løbet af juli
  4. Brug dit freebet inden 7 dage

Du er nu klar til at få lidt ekstra tilbage, hvis du skulle være så uheldig at tabe på dine bets i juli. Tilbuddet gælder et freebet op til £2.000 og kan bruges til betting og altså ikke Poker og Casino.

På Ladbrokes har du mulighed for at spille på mange 1000 kampe og begivenheder hver uge, og du kan spille på alt fra Asian Handicap til hvem der får flest hjørnespark. Husk at du Ydermere får du et 500 kr. freebet som ny kunde, så der er masser af gode grunde til at kigge nærmere på Ladbrokes.

Læs vores anmeldelse af Karamba her