Everton får flere hjørnespark end Tottenham

Spilforslag hver dag

Kamp: Tottenham – Everton
Spilforslag: Everton får flest hjørnespark i kampen
Odds: 2,70
Units: 3/5
Bookmaker: Betfair

 

Odds på kampen her

Everton får mange hjørnespark – det gør Tottenham ikke. Hjemmeholdet har haft en hård periode med mange vigtige kampe kulminerende med det vanvittige comeback mod Ajax i Champions League i onsdags. De kan være trætte og mentalt væk i denne kamp. Odds på Everton er alt for højt.

Gider Tottenham overhovedet?

Tottenham har haft en turbulent sæson, hvor især flere skadesforløb til den altoverskyggende angrebsstjerne, Harry Kane, har haft negativ indflydelse på holdets spil. Lidt pudsigt har Tottenham leveret fine resultater uden Kane, men spillet har mildt sagt haltet i de perioder, han har været fraværende.

Nu ser det ud til, at sæsonen alligevel ender lykkeligt for Tottenham. Så længe de ikke løber ind i en ordentlig øretæve i sæsonens sidste kamp mod Everton, virker det usandsynligt, at Arsenal på femtepladsen kan hente de tre point og otte måls forskel, der er på de to i kampen om den Champions League-givende fjerdeplads.

Og i onsdags leverede Tottenham med Lucas Moura i spidsen et sandt mirakel, da de vendte et samlet 0-3-nederlag til 3-3 og en sejr på reglen om udebanemål i de sidste sekunder af Champions League-semifinalen mod Ajax. En finale mod Liverpool i Madrid den 1. juni venter. Kan Spurs-spillerne holde fokus på weekendens kamp mod Everton med Champions League-finalen vinkende i horisonten?

Tottenham har i de seneste kampe måttet døje med flere skadesfravær, og i kampen mod Ajax var det tydeligt, at flere spillere måtte kæmpe de 90 minutter med småskavanker. Samtidig fik holdet to røde kort mod Bournemouth – herunder til hyperfarlige Son i angrebet – og alt taget i betragtning kan det blive svært for manager Pochettino at stille et slagkraftigt og topmotiveret hold til søndagens hjemmekamp mod Everton.

Gæsterne fra Everton har ikke meget andet end placeringer at kæmpe for i sæsonens sidste kamp, og det er et opmærksomhedspunkt ved dette spil. Dog spiller vi heller ikke på, at Everton vinder kampen, men på at de får flest hjørnespark. Set bort fra altdominerende Manchester City og Liverpool er Everton det hold i Premier League, der får flest hjørnespark. Til sammenligning er Tottenham nummer 11 på den liste og har i 37 kampe fået over 20 hjørnespark færre end Everton.

Det omvendte opgør endte 7-3 til Everton, og i sidste sæson blev det hhv. 2-1 til Everton og 3-3. Det lader til, at den eneste grund, til at Everton er så undertippede i denne hjørneduel, er, Tottenham har hjemmebanen og ligger højere i rækken.

I vores øjne er oddset på Everton alt for højt

 

Derfor anbefaler vi at spille på Everton til at få flest hjørnespark i kampen til odds 2,70 hos Betfair.

 

Odds på kampen her

 

Bookmakeren betfairs officielle logo