Indlæser...

Manchester United tager imod tyrkiske Fenerbahce torsdag aften på Old Trafford, hvor det skal blive interessant at se, hvilket engagement United-holdet lægger for dagen. Det har nemlig ikke virket som om, United tager Europa League super alvorligt i denne sæson indtil videre.

Du kan læse mere om begge klubber i vores optakt forneden, men først tager vi et kig på oddsene på Man United vs Fenerbahce hos bet365.

Her er der odds 1.50 på United og odds 6.00 på Fenerbahce. Uafgjort giver odds 4.33.

Se kampen direkte på 6’eren kl. 21.05 torsdag d. 20. oktober, og placer dine væddemål på kampen hos bet365, som har hundredvis af odds på kampen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Herunder kan du se flere udvalgte odds på Man United vs Fenerbahce denne torsdag i Europa League. Oddsene opdateres helt frem til kampstart, hvorefter du kan finde live-odds på kampen her.

Indlæser...

 

Optakt: Manchester United vs Fenerbahce

manchester-united-fenerbahce-logo

Hvad vil Manchester United i Europa League i år? Det spørgsmål er man nødt til stille, når man tænker på Uniteds to første kampe i Europa Leagues gruppespil. Først tabte United ude til Feyenoord, og dernæst så Mourinhos drenge ualmindeligt uinspirerede ud i kampen mod Zorya i næste runde. Den blev dog vundet med 1-0 på Old Trafford, så United har stadig chancen for at spille sig videre fra gruppen. Men hvor stort er ønsket reelt om at gå langt i Europa League i år?

Mourinho har rigeligt at se til i Premier League, hvor United mandag aften spillede 0-0 i Liverpool i ét af de kedeligste North West Derbies vi nogensinde har set. United er nu nr. 7 efter begge Liverpool-klubber, de tre største London-hold samt lokalrivalerne fra Manchester City. Ikke just et godkendt scenarie hos De Røde Djævle.

Europa League er selvfølgelig et trofæ, som United gerne vil have i skabet, men det har ikke samme værdi som Champions League-trofæet, og skal Europa League vindes på bekostning af succes i Premier League, vil det formentlig ikke blive erklæret nogen stor succes hos klubbens fans.

Hvordan United stiller op til kampen mod Fenerbahce er stadig uvist, men der er stor chance for, at United sparer et par profiler til kampen, og når man tænker på at United i stærkeste opstilling ikke har set prangende ud i de seneste kampe, skal man ikke nødvendigvis forvente en nem sejr til hjemmeholdet mod altid ambitiøse Fenerbahce.

 

Fenerbahce fører gruppen før United-møde

europa_league_gruppe_a

Fenerbahce kom fra land med 1-1 ude mod Zorya og slog dernæst Feyenoord hjemme med 1-0. Det er nok til fire point og en førsteplads i den tætte gruppe A.

Simon Kjærs mandskab har dog ikke været imponerende i de seneste uger hjemme i Tyrkiet, hvor det er blevet til to gange 1-1 mod Osmanlispor og Alanyaspor. Fenerbahce indtager også kun en skuffende 9. plads i Superlig i Tyrkiet, hvor man er 2-3-2 for sæsonen. Det er dog primært en dårlig start der har kostet i tabellen, for Fenerbahce er ubesejret i de fire seneste kampe i Tyrkiet, og synes at være på vej i fremgang.

Det vil dog være en seriøs streg i regningen for “Fener”, at man har hele seks spillere på skadeslisten, heriblandt den vigtige defensive midtbane Ozan Tufan samt angriberen Fernandão.

På toppen bliver det formentligt Emanuel Emenike, men det er også interessant at tyrkerne har den gamle Old Trafford-skarpskytte Robin van Persie i truppen. Hvis “RvP” starter inde, kan han gøre det onde ved sin gamle klub, men favoritten lige nu til at starte på toppen i Fenerbahces 4-2-3-1 system er altså Emenike. Emenike giver odds 10.00 som første målscorer, mens der er odds 12.00 på Robin van Persie.

Set med danske briller kunne et spil på Simon Kjær som første målscorer også være interessant, da den hovedstødsstærke dansker giver odds 41.00.

Manchester United og Fenerbahce mødte senest hinanden i 2004 i Champions Leagues gruppespil, hvor Fenerbahce vandt 3-0 hjemme og tabte 6-2 på Old Trafford.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330