Indlæser...

Torsdag skal Sønderjyske forsøge at forsvare en 2-1 føring fra det første opgør hjem mod Strømsgodset, når der er returopgør i Norge. Kampen vises desværre ikke på dansk tv, men der er super gode odds på kampen, særligt hvis man har et godt øje til sønderjyderne.

Ser vi på odds på Strømsgodset vs Sønderjyske hos bookmakeren bet365, er Strømsgodset favoritter til odds 1.73, mens der er imponerende odds 4.33 på Sønderjyske.

Uafgjort vil være et perfekt resultat for Sønderjyske, som dermed kan booke billet til tredje kvalifikationsrunde i Europa League. Uafgjort kan spilles til odds 3.50.

Læs mere om Strømsgodset vs Sønderjyske i vores optakt forneden, eller besøg bet365 med det samme for det komplette overblik over odds på kampen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Strømsgodset vs Sønderjyske

Sønderjyske fik et udmærket udgangspunkt med fra første kamp i Haderslev i sidste uge, som samtidigt var Sønderjyskes første europæiske klubkamp nogensinde. Men hvor langt skal det europæiske eventyr række for Sønderjyske?

Ser vi på det første opgør i Danmark for en uge siden, stod der Sønderjyske på det meste, men bestemt ikke det hele. Strømsgodset var rigtigt fint med i kampen og kunne også have taget føringen undervejs i opgøret. Særligt i den sidste halve time så Sønderjyske tunge ud, hvor det var tydeligt at se, at sæsonen endnu var startet i den danske Superliga.

Alligevel var det Sønderjyske som otte minutter før tid kunne lukke og slukke til 2-1, da Mikael Uhre blev sendt alene igennem mod mål efter et langt udspark af målmand Skender. Han svigtede ikke, og det vigtige mål sendte jubelbølger igennem både Sønderjyske spillere og fans.

 

Strømsgodset forventer at dominere kampen

Sønderjyske mangler måske lige det sidste for at være i optimal kampform til opgøret, men hvad der mangler i benene, har Sønderjyske-spillerne med sig i hjertet.

2-1 føringen skal fightes hjem, og Sønderjyske skal formentligt kende deres besøgelsestid, når chancerne byder sig i returkampen, for Strømsgodset er et stærkt hjemmehold, som også forventer at komme til at dominere kampen mod de danske Europa League-debutanter.

“Jeg tror, vi kommer til at styre kampen, og så må vi være dygtige til at holde balancen. Jeg tror, vi kommer til at have bolden endnu mere end i første kamp, og selvom vi er bagud 2-1, er udgangspunktet fint for os”, sagde Strømsgodsets anfører Lars Vilsvik til klubbens egen hjemmeside.

Iflg. den norske anfører tror han på et fysisk overtag mod Sønderjyske, og er opmærksom på at man skal passe på Sønderjyskes omstillinger.

“De har et fysisk stærkt hold, men i første kamp synes jeg de virkede slidte efter en time. Jeg tror på, at vi kan komme til at styre opgøret, og skal bare passe på ikke at gå i deres fælder.”, sagde Vilsvik.

 

Kløve: – Vi skal ikke stille os ned og forsvare 0-0 hjem

Sønderjyskes Superliga-sæson startede i søndags, hvor AGF gæstede Haderslev i sæsonpremieren. Her var AGF med længder det bedste hold set over 90 minutter, og aarhusianerne vandt kampen fortjent med 1-2. Her så Sønderjyske i perioder trætte ud, og formåede aldrig at lægge det velkendte sønderjyske pres på AGF.

Der skal under alle omstændigheder en helt anden energi til i aftenens kamp i Norge, hvis Sønderjyske skal vende hjem til Danmark med en billet til Europa League-kvalifikationens tredje runde, men spørger man Sønderjyskes Troels Kløve, er holdet klar til kampen.

“Det bliver en stor udfordring for os. Vi ved, at de er utrolig stærke på deres hjemmebane. Vi kommer under et stort pres på en rigtig hurtig kunstgræsbane, og med et stærkt hjemmepublikum i ryggen, så handler det om at bevare roen og overblikket. Når det er sagt, så handler det om os selv og vores eget spil. Vi skal ikke stille os ned og forsvare en 0-0 hjem. Hvis vi finder balancen mellem at holde bolden i egne rækker og køre kontraerne på de rigtige tidspunkter, så spår jeg os en fin chance for avancement”, siger han til klubbens hjemmeside.

Herunder kan du se flere odds på Strømsgodset vs Sønderjyske hos bookmakeren bet365.

Indlæser...

 

bet365-580x330