Indlæser...

Der stod FC Midtjylland på det meste i den første kamp mod Osmanlispor i Herning for en uge siden, men det var tyrkerne som kunne rejse hjem med en 0-1 sejr i bagagen efter et selvmål af Patrick Banggaard. Der venter derfor FCM en svær opgave torsdag aften i Ankara, hvor det gælder den afgørende kamp om pladsen i Europa League gruppespillet.

Ser vi på odds på Osmanlispor vs FC Midtjylland hos bookien bet365, er det hjemmeholdet som er klare favoritter.

Osmanlispor kan spilles til odds 1.95, mens der er et flot odds 3.80 på FC Midtjylland. Uafgjort giver pengene 3.40 gange igen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Ønsker du et odds på Osmanlispor vs FCM, som også omfatter evt. forlænget spilletid og straffekonkurrence, kan du spille på markedet “kvalificerer sig”. Her er der odds 1.20 på tyrkerne, mens der er odds 4.33 på Ulvene.

Læs optakt til kampen mellem Osmanlispor og FCM forneden, og ser flere udvalgte odds på kampen fra bet365. Kampen vises desværre ikke på dansk TV, som i stedet har fokus på Brøndby vs Panathinaikos og Sparta Prag vs Sønderjyske.

Indlæser...

 

Optakt: Osmanlispor vs FC Midtjylland

osmanlispor_vs_fc_midtjylland_logo

Osmanlispor er måske bedre kendt på disse kanter under klubbens tidligere navn Ankaraspor. I 2014 skiftede klubben navn, men har dog stadig hjemme i Tyrkiets næststørste by Ankara.

I sidste sæson tog Osmanlispor sig af femtepladsen i den tyrkiske Süper Lig, hvor man præsterede at slutte en plads højere i tabellen end storklubben Galatasaray.

I Europa League-kvalifikationen, er det indtil videre gået smertefrit for tyrkerne. Først slog Osmanlispor Zimbru fra Moldova med 7-2 samlet, og derefter blev der gjort kort proces mod Nomme JK Kalju fra Estland, der blev slået med 3-0 samlet.

Nu fører man så 1-0 fra det første opgør mod FCM – på det selvmål Patrick Banggaard uheldigt sendte i eget net – og der er endnu ikke scoret på Osmanlispor i Europa League-kvalifikationen på det intime Osmanli Stadyumu med plads til godt 19.000 tilskuere.

Den tyrkiske liga startede i denne weekend, hvor Osmanlispor var på udebane mod Antalyaspor i et opgør som sluttede uden mål.

 

FCM skal score på chancerne

FC Midtjylland spillede i denne weekend 2-2 hjemme mod SønderjyskE, hvor der igen var selvmål på MCH Arena. Først bragte SønderjyskEs Pierre Kantstrup FCM foran på et selvmål, og ved stillingen 2-1 i det 90. minut, var det så FCMs Kian Hansen der nettede i eget mål til slutresultatet 2-2.

FCM stillede med flere reserver mod SønderjyskE, hvor bl.a. Paul Onuachu fik lov at starte kampen på bænken. Ift. det første opgør mod Osmanlispor, havde Jess Thorup givet spilletid fra start til André Rømer, Mikkel Duelund og Jonas Borring, mens Markus Halsti og Kristoffer Olsson var bænket fra start. Olsson afløste senere Duelund, mens også Onuachu kom på banen i stedet for Rilwan Hassan.

FCM har hvad der skal til for at vende dette opgør. Det ved vi, for vi har tidligere set Ulvene begå sig i Europa League, men der skal naturligvis en helt anden skarphed til i feltet, end vi så i det første opgør. Kan FCM finde topformen frem i Tyrkiet, tror vi på dansk avancement til gruppespillet.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330