Indlæser...

Torsdag d. 28. juli står der Hertha Berlin vs Brøndby på plakaten ved det olympiske stadion i Tysklands hovedstad. Her møder Brøndby sidste sæsons nr. 7 i Bundesligaen, og der venter en hård opgave for Vestegnens fodboldambassadører.

I denne optakt ser vi nærmere på odds på Hertha Berlin vs Brøndby hos bookmakeren bet365, hvor det ikke overraskende er hjemmeholdet som indtager favoritrollen. Hos bet365 er der odds 1.50 på Hertha Berlin, mens der er et flot odds 6.00 på Brøndby.

Dette er den første af to kampe, og for Brøndby gælder det om at sikre et godt udgangspunkt før returopgøret i Brøndby d. 4. august. Uafgjort vil derfor være mere end godkendt for Brøndby, og uafgjort giver odds 3.80 netop nu.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Den samlede vinder efter de to indbyrdes kampe er klar til den afgørende play off-runde inden gruppespillet i Europa League.

Forneden kan du læse optakt til Hertha Berlin vs Brøndby, samt se flere udvalgte odds på kampen fra bookmakeren bet365.

Indlæser...

 

Optakt: Hertha Berlin vs Brøndby IF

Hertha_BerlinHertha Berlin tog sig af syvendepladsen i sidste sæson i Bundesligaen, hvor holdet kun tabte tre hjemmekampe i sæsonen. Hertha – og resten af den tyske 1. Bundesliga – starter først for alvor sæsonen d. 28. august, hvor Hertha åbner sæsonen hjemme mod Freiburg.

Det vil naturligvis falde ud til Brøndbys fordel, at Hertha endnu ikke har betydningsfulde kampe i benene på denne side af sommerferien, men flere af Herthas spillere har dog været i kamp ved det nyligt afviklede EM i Frankrig. Heriblandt nyindkøbet Ondrej Duda som havde et godt EM for Polen, og som er hentet ind fra Legia Warszawa.

Hertha-truppen tæller også navne som Vladimir Darida, Fabian Lustenberger og Salomon Kalou, og på papiret er tyskerne naturligvis også favoritter mod et Brøndby-hold, som først er ved at genfinde sig selv efter flere år med lunkne resultater og præstationer.

Hele fire Hertha-spillere er dog meldt skadet eller meget tvivlsomme til opgøret, og det drejer sig bl.a. om den vigtige centerforsvarer John Anthony Brooks, højreback Peter Pekarik samt den offensive brasilianske midtbanespiller Ronny.

 

BIFs tyske forsvarer: – Der er gode chancer mod Hertha

Broendby_BIF_logoDer er et flot odds 6.00 på Brøndby-sejr i denne kamp, og det er måske ikke så dumt at smide lidt skillinger efter en sejr til Vestegnens fodboldflagskib. Det bliver naturligvis en svær opgave at hive en sejr med hjem fra Berlin, men Brøndby er kommet godt fra land i Superligaen med to sejre i de to første kampe og en samlet målscore på 6-0.

I sommerpausen har Brøndby forstærket sig med en ny tysk cheftræner i Zorniger samt den tyske centerback Benadikt Röcker, som formentlig begge har et særdeles godt kendskab til Hertha Berlin.

Röcker har fået en god start i det centrale forsvar hos Brøndby, og han spår også gode chancer i kampen mod Hertha.

“Bundesligaen er ikke begyndt endnu, og det bliver Herthas første kamp af betydning. Det kan nemt komme til at spille en rolle, for vi er i dén grad oppe i omdrejninger, og jeg mener, der er gode chancer mod Hertha på torsdag”, sagde Röcker til Ekstra Bladet, men erkender dog i samme ombæring at det er tyskerne som sidder på favoritrollen. Omend kun en spinkel en af slagsen.

“Det bliver en sjov kamp for os, og det er en kamp, som vi har kæmpet hårdt for at få. Jeg mener, vi kan presse Hertha fuldt ud over to kampe, og det er marginaler, der ofte afgør fodbold – bare se kampen mod Hibs. Men hvis jeg skal lægge hovedet på blokken, så må Hertha være lille favorit”, sagde Röcker.

Du kan se Hertha vs BIF på 6’eren torsdag kl. 20.15, når det går løs på Olympiastadion i Berlin.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330