260x154_bet365Torsdag d. 18 september kl. 19.00 skal FC København spille Europa League gruppespilskamp mod finske HJK Helsinki.

FC København er tilbage i Europa League gruppespillet, og her har løverne trukket en ganske simpel gruppe. Det første opgør er mod finske HJK Helsinki, en kamp som FC København burde vinde uden de store problemer.

 

Odds på FCK – HJK Helsinki her —>

Bookmakerne mener da også, at FC København skal være favoritter til opgøret, men de gør ikke FCK til så store favoritter, som man burde forvente, at de skulle være. Hvis du spiller på FCK lige nu, så får du pengene 1.57 gange igen, mens du får pengene 6.50 gange igen på de finske mestre fra Helsinki. Et uafgjort resultat mellem de to mandskaber vil resultere i odds odds 4.20.

 

Andreas Cornelius kommer igang igen

Det er efterhånden længe siden, at Andreas Cornelius sidst har sendt den hvide læderkugle i mål. Den unge angriber bør snart finde tilbage til sin tidligere målform, og det er ikke usandsynligt, at det kan ske mod Helsinki. Finnerne er meget svage på dødbolde, og Andreas Cornelius er usandsynlig farlig i hovedspillet. Der gives lige nu odds 2.40 gange pengene igen på, at Andreas Cornelius går hen og scorer i opgøret.

Hvis Andreas Cornelius formår at sende kampens første scoring i mål, så belønnes det med hele odds 5.50. Det samme er tilfældet, hvis Cornelius scorer kampens sidste mål.

 

19.00 på Steve De Ridder og 2-0

FC København lavede noget af et scoop, da de hentede Steve De Ridder til klubben. Den belgiske offensivspiller er en stærk tilførelse til FC Københavns offensiv. Hvis han går hen og scorer i kampen i morgen og FCK samtidig går hen og vinder kampen med 2-0, så giver det hele 19.00 gange pengene igen hos Bet365. Det lyder næsten for godt til at være sandt!