Europa League: Odds på FC Midtjylland – Panathinaikos her

260x154_bet365Torsdag d. 28. august 2014 skal FC Midtjylland og Panathinaikos spille returopgør i Europa League play-off, hvor de to mandskaber spiller om en plads i Europa League gruppespillet.

FC Midtjylland er det sidste danske hold i aktion i kvalfikationen til Europa, men vi må nok indstille os på, at vi kun får to danske hold med i Europa League. AaB er i Europa League gruppespillet efter nederlaget til Apoel, og vi forventer ikke, at FCK besejrer de næsten umulige odds, og spiller sig i Champions League gruppespillet på udebane mod Bayer Leverkusen.

Dermed er der kun FC Midtjylland tilbage, men som tidligere nævnt, så ligner det ikke, at ulvene fra Midtjylland har så forfærdeligt meget at gøre i Europa i denne sæson. I det første opgør i Grækenland kom FC Midtjylland ellers flot foran, men kort efter væltede hele korthuset. Et straffespark til Panathinaikos og flere kiks i forsvaret, og så var stillingen pludselig 4-1 til Panathinaikos.

 

Odds på FC Midtjylland vs Panathinaikos her —>

 

Det betyder, at FC Midtjylland skal ud og vinde med min. 3 mål på hjemmebane, og det ligner desværre en ret umulig opgave for FC Midtjylland.

FC Midtjylland er dog favoritter til at vinde på hjemmebane, hvor du lige nu kan få odds 2.40 på ulvene fra Midtjylland, mens en sejr til græske Panathinaikos giver pengene 2.80 gange igen. Tror du kampen ender uafgjort, så kan du score odds 3.40 på kampen.

 

FC Midtjylland går videre til odds 15.00

Chancerne for at FC Midtjylland går videre til gruppespillet i Europa League, er meget små. Det kræver som sagt, at FC Midtjylland går hen og vinder opgøret 3-0 eller mere, da Panathinaikos vandt med hele 4-1 på hjemmebane. Hvis Panathinaikos scorer bare et mål i Herning, så skal FC Midtjylland ud og score 4 mål bare for at tvinge kampen ud i forlænget spilletid. Oddset på at FC Midtjylland går videre er også meget højt, og du kan lige nu få odds 15.00 på, at FC Midtjylland formår at spille sig videre til Europa League gruppespillet.

 

Liveodds på kampen

Det kan sagtens være, at FC Midtjylland ikke har mange chancer for at gå videre, men derfor varer en fodboldkamp stadig 90 minutter og bolden er stadig rund. Mange ting kan ske i sådan en fodboldkamp, og hvis du alligevel sidder i stuen eller på værelset og ser kampen, så kan du ligeså godt benytte dig af Bet365, som har verdens absolut bedste live-betting. Her kan du bette på næsten hvad som helst, og hvis du kan se, at FC Midtjylland presser på for en scoring, så vil det være oplagt at spille på FC Midtjylland til at score det næste mål. Live-Betting hos Bet365 kan du finde vi vores overstående link.