Torsdag aften er der returopgør i de to Europa League semifinaler mellem henholdsvis Dnipro – Napoli og Fiorentina – Sevilla.

Mens Sevilla ligner en sikker finalist efter 3-0 hjemme over Fiorentina i det første semifinale-opgør, er der anderledes spænding omkring udfaldet af Dnipro – Napoli opgøret, hvor det første opgør i Italien sluttede 1-1.

Danske Spil er klar med flotte odds på Europa League-kampene, som altså sættes i gang kl. 21.05 torsdag d. 14 maj.

 

Danske Spil odds på Europa League

Dnipro Uafgjort Napoli
4.10 3.40 1.95
Fiorentina Uafgjort Sevilla
2.15 3.35 3.00

 

 

 

Udvalgte Danske Spil-odds på Europa League

Herunder finder du flere udvalgte odds på Europa League fra Danske Spil. Bemærk bl.a. at Dnipro som vinder af årets Europa League giver pengene flotte 7 gange igen, til trods for at ukrainerne allerede står med det ene ben i finalen efter et godt 1-1 resultat ude mod Napoli i første opgør.

U/O 5,5 mål i de to kampe: Under – Odds 1.60 / Over – Odds 2.15

Sevilla vinder Europa League: Odds 1.72

Napoli vinder Europa League: Odds 2.80

Dnipro vinder Europa League: Odds 7.00

Fiorentina vinder Europa League: Odds 50.00

 

Se flere Europa League odds hos Danske Spil >>

 

 

Jerndefensiven mod målmaskinen

Dnipro fik muligvis fornyet selvtillid ved at kæmpe sig tilbage i kampen og få 1-1 med hjem til Ukraine efter Napoli bragte sig foran i det første opgør. Men selvtilliden holder måske kun til ukrainerne genser scoringen på video, for der var nemlig tyk offside ved målet. Derfor virker det flotte 1-1 resultat måske en smule letkøbt – særligt når man tænker på det voldsomme pres Napoli formåede at lægge på ukrainerne på hjemmebane.

Dog har Napoli haft det svært på udebane, og Dnipro har generelt haft en stærk defensiv igennem det meste af årets Premier League i Ukraine. Her kan Dnipro prale af en flot 44-14 målscore efter 23 kampe, men kommer dog til kampen mod Napoli med en dugfrisk skuffelse i sportstasken – nemlig et overraskende nederlag på 0-2 hjemme mod Zorya Lugansk. Det kostede formentligt Dnipro chancen for mesterskabet i Ukraine i år, og derfor må man forvente, at ukrainerne går ekstra hårdt efter at gøre arbejdet færdigt i Europa League, hvor finalen nu blot er 90 minutter væk.

I Europa League har Dnipro også vist stor styrke i år, og har formået at holde målet rent 7 gange i de 15 kampe, man har spillet i Europa, og der er ydermere kun scoret 11 gange mod Dnipros forsvar. Det vidner om en stærk defensiv, som napolitanerne måske får svært ved at dirke op på udebane. Samtidigt har Dnipro vundet de sidste 4 kampe på hjemmebane i årets Europa League.

Napoli har til gengæld heller ikke tabt i deres sidste 4 udekampe i Europa League, hvor det bl.a. er blevet til to storsejre ude mod Trabzonspor og Wolfsburg på henholdsvis 0-4 og 1-4. Napoli scorer normalt mange mål, og hvis nogen skal kunne åbne Dnipros jerndefensiv, må Napolis angribere være dem der kan gøre det.

Hvis du tror det slår fejl for Napoli, kan du få odds 7.00 på Dnipro til at vinde Europa League i år hos Danske Spil.

 

Kan Fiorentina udspille de forsvarende mestre?

Men uanset hvem der kommer i finalen venter der formentlig en ordentlig mundfuld i form af de forsvarende Europa League-mestre fra Sevilla, som allerede har halvandet ben i finalen efter 3-0 hjemme over Fiorentina i det første opgør.

Hvis de forsvarende mestre skal fravristes chancen for et titelforsvar i finalen d. 27 maj på det polske nationalstadion i Warsawa, kræves der, at Fiorentina ganske enkelt udspiller spanierne med mindst 3-0 for at sikre sig forlænget spilletid. Scorer Sevilla derimod bare ét mål i kampen, skal italienerne frem og score hele fem mål for at indløse billetten til Polen, da 4-1 ikke længere vil være nok pga. reglen om udebanemål.

Kampen mellem Fiorentina – Sevilla kan du selvfølgelig også spille på hos Danske Spil, og her er det værd at bemærke, at Fiorentina giver et flot odds 2.15 som vindere af kampen. Sevilla har med det solide tre-måls forspring et par scoringer at give af og det kan resultere i en defensiv tilgang til kampen, hvor en smal Fiorentina sejr bestemt er et realistisk udfald.

 

Odds på kampene hos Danske Spil >>

 

danske-spil-580x330