fck logoFC København er klar til tredje runde af Europa League kvalifikationen, hvor der venter en svær opgave i tjekkiske Jablonec. I februar mødtes de to mandskaber i træningsturneringen The Atlantis Cup i Portugal, hvor tjekkerne besejrede FCK med 2-0, men FCK har på papiret et stærkere hold.

Vi kigger nærmere på opgøret Jablonec vs FCK i denne oddsoptakt på den vigtige kvalifikationskamp, som er den første af to indbyrdes opgør om en plads i dette års Europa League gruppespil.

Bet365 giver odds 3.40 på FCK-sejr, mens der er odds 2.10 på favoritterne Jablonec. Uafgjort giver pengene 3.30 gange igen.

Kampen vises direkte på TV3 Sport 1 kl 18.00.

 

Odds på Jablonec vs FC København >>

 

Udvalgte odds på Jablonec vs FCK

* Alle odds er fundet hos Bet365

 

Hvem vinder kampen?

1: 2.10 | X: 3.30 | 2: 3.40

Dobbeltchance:

Jablonec eller uafgjort: 1.36

Uafgjort eller FCK: 1.57

Jablonec eller FCK: 1.33

Kvalificerer sig:

Jablonec: 2.00 | FCK: 1.72

Over/Under marked:

Over/Under 2,5 mål: 2.15 / 1.66

 

Se alle odds på Jablonec vs FCK hos Bet365 >>

 

FCK på svær opgave i Tjekkiet

Bet365 har Jablonec som favorit i det første Europa League kvalifikationsopgør mod FCK, og hvis man kigger på tjekkernes hjemmebanestatistik fra sidste sæson, ser det da også svært ud for FCK at komme herfra med en sejr. Kun ét nederlag blev det til i 15 hjemmekampe i sidste sæson for Jablonec, som tog en samlet tredjeplads i tabellen med blot 8 point op til Viktoria Plzen på førstepladsen og 20 point ned til Boleslav på fjerdepladsen.

Jablonec er ganske vist et ubeskrevent blad i dansk fodbold, men der tegner sig et billede af et hold, som i sidste sæson spillede med til det sidste om det tjekkiske mesterskab, og som i øvrigt allerede har slået FCK 2-0 i år i en træningsturnering i Portugal i februar.

Jablonec har brugt sommerens transfervindue på at hente yderligere forstærkninger til klubben. Ind er bl.a. kommet Tomas Wagner fra Viktoria Plzen, og han viste allerede i sin debut at han kan blive en gevinst for klubben. I sæsonpremieren blev det nemlig til en sikker 3-2 sejr ude mod Pribram, hvor Jablonec førte 2-0 allerede efter kun 20 minutters spil. Tomas Wagner blev matchvinder med målet til 3-1.

FCK gik nemt videre mod Newport i sidste kvalifikationsrunde, men nu venter der altså en modstander af en helt anden kaliber. FCK er favorit til at avancere til gruppespillet set over to kampe, men det kræver i første omgang, at man kommer hjem fra Tjekkiet med et fornuftigt udgangspunkt i bagagen fra det første opgør.

FCK skal dog ikke kigge mod historiebøgerne for at tanke selvtillid før aftenens kamp, for de seneste år er det ikke gået specielt godt på udebane i Europa. Her har man faktisk kun slået Club Brügge, Molde og senest Newport på fremmed græs.

Men FCK er kommet godt fra start i den nye sæson, hvor man helt planmæssigt nu er klar til den afgørende kvalifikationsrunde i Europa League, og samtidig har vundet den første kamp i Superligaen 2015/16 med 2-1 i Esbjerg. På papiret har FCK angiveligt også et stærkere hold end de tjekkiske favoritter, og med nye spillere som Ankersen, Kusk, Verbic og William Kvist i truppen, ser FCK unægteligt parate ud til kampen for en plads i Europa Leagues gruppespil.

Om de kan overraske bookmakerne og hente i sejr i Tjekkiet til odds 3.40, må tiden vise.

Odds på Jablonec vs FCK her >>

 

bet365-580x330