europa_leagueI aften står programmet på Europa League-kvalifikation, og begge danske hold står med et udmærket udgangspunkt. Vi har valgt at kigge på FC Nordsjælland mod Elfsborg.

Sidste uge blev det til 1-1 i Sverige, og dermed kan Nordsjælland selv afgøre det på Farum Park i aften. Hold buret rent, så er den hjemme. Lav noget af det sprudlende FC Nordsjælland-spil fra de sidste par sæsoner, og så er den formentlig også hjemme.

 

Dagens spilforslag
FC Nordsjælland vinder til odds 2.20 hos Tipico
knap_odds_her

 

Nicolaj Stokholm udtalte før kampen, at FC Nordsjællands chancer var omkring fifty-fifty. De er vist noget bedre nu. I Superligaen sparede man en masse spillere, da man var i Odense og tabte til OB, så man satser hårdt på succes i aften. Ifølge FC Nordsjælland, så stillede man med stærkest mulige hold, og det var skader, der holdt folk ude.

Det er lidt svært at tro på, når man kigger på holdopstillingen, men er det rigtigt, så får FC Nordsjælland et problem i aften. Det unge hold fra kampen i Odense er ikke godt nok til Europa League…

Vi tror dog ikke helt på, at det er samme hold, træner Kasper Hjulmand kommer med i aften, så det er nok snarere det klassiske spil for galleriet.

Den svenske sæson er i fuld gang og lidt over midtvejs ligger Elfsborg fint til uden at være prangende. En nuværende 6.plads, men med 7 points op til de europæiske pladser. Selvom det er en udmærket placering, så er det med garanti under Elfsborgs ambitionsniveau. Så ligesom FC Nordsjælland har det i Danmark, så er Elfsborg også lidt tømmermandsramt efter en god sidste sæson.

Ligesom FC Nordsjælland så tabte man den mellemliggende kamp i sit hjemlands liga. Det blev til hjemmenederlag til oprykkerne fra Östers IF, hvilket på ingen måde er godt nok. Det er værre end FC Nordsjællands tab i Odense.

FC Nordsjælland har fat i den lange ende efter 1-1 i Sverige i sidste uge. Resultaterne i mellemtiden ligger ligeledes til FCN’s fordel. Så med mindre Kasper Hjulmands udtalelse om skader og skavanker er gode varer, så bør den ligge lige til højrebenet for nordsjællænderne.

Kampens bedste odds er:

FC Nordsjælland: 2.20 hos Tipico
Uafgjort: 3.50 hos Bet365
Elfsborg: 3.50 hos Bet365

Det er på 3+, du kan følge kampen, og det er med kampstart klokken 18:00.

Dagens spilforslag:

Vi har været lidt inde på det. FC Nordsjælland har spillet sig i en virkelig gunstig situation. Det vil være en mindre fiasko, hvis det alligevel glipper i aften. Vi tror på, at Hjulmand overdriver skadesudmeldingerne og man blot har været forsigtig med sine spillere i ODense-kampen, som det klassisk er tilfældet før en vigtig kamp. FC Nordsjælland kommer med fuldt tryk i aften, og det rækker til videre avancement. Det er vi ikke i tvivl om hos odds.dk og vi anbefaler spil på hjemmeholdet:

FC Nordsjælland-Elfsborg: FC Nordsjælland vinder til odds 2.20 hos Tipico

Hitrate: 20/53 = 38%
Samlet indsats: 53
Samlet resultat: -6.44
Tilbagebetalingsprocent: 88%