europa_leagueEuropa League-kvalifikationen er godt i gang. I aften er det Randers’ tur til at skulle i ilden. Og i ilden kommer de, for det er ikke en hvem-som-helst, der kommer på besøg. Rubin Kazan er en frygtindgydende modstander og Randers står overfor en virkelig hård opgave i aften.

Randers har flere gange deltaget i Europa League-kvalifikationen, men det er endnu aldrig lykkedes at nå til gruppespillet. Skal man tro på direktør Jacob Nielsen, så bliver denne gang sværere end de andre. Han udtaler, at det er det stærkeste hold, Randers nogensinde mødt i kvalifikationen – dvs stærkere end både Hamburger SV og Fenerbahce.

Kigger man på ligaerne, så er Randers startet ud med to uafgjorte kampe mod henholdsvis Viborg og OB, hvilket på ingen måde er prangende. Rubin Kazan er startet på næsten samme måde med én sejr og to uafgjorte. Med til historien hører dog her, at sejren kom mod Zenit St. Petersburg, der netop har tævet FC Nordsjælland med relativ lethed. Så Rubin Kazan kan bestemt spille lige op med de store.

Randers skal ramme dagen og passe på især Salomon Rondon, der med nummer 99 er kendt for at lave massevis af ravage i Rubin Kazan’s modstanderes straffesparksfelt. På midten er Natkho og Eremenko hjernerne, men kan Randers komme ned i Kazan’s forsvar, så er de til at tale med.

Spørger man bookmakerne, så er Randers da også betydelig underdog på trods af hjemmebanefordelen. En sejr til kronjyderne kan udløse odds 5.00 flere forskellige steder. Vi foreslår Bet365.

Det uafgjorte resultat, der efterlader returopgøret om en uge en smule åbent, betales med 3.70, hvis man clicker ind på Tipico.

Den ventede russiske sejr er ligeledes Tipico, der betaler mest rundhåndet. Her kan du få 1.75.

De bedste odds på Randers-Rubin Kazan:

Randers: 5.00 hos Bet365
Uafgjort: 3.70 hos Tipico
Rubin Kazan: 1.75 hos Tipico

Kampen bliver sendt direkte i tv på 3+, og det er klokken 18:30.

Dagens spilforslag:

På trods af sejren over Zenit, så har Rubin Kazan ikke været så skræmmende som de plejer. Vi tror, at de ligesom Randers bruger tid på lige at komme op i gear i denne sæson. Dermed vil opgøret i aften være mere jævnbyrdigt end odds’ene umiddelbart indikerer. Når man bladrer odds’ene på kampen igennem, så er et odds som 16.50 hos NordicBet på Randerssejr med mindst 2 mål ganske tillokkende. Det sker sjældent, men 16.50 er stadig for højt. Vi vælger dog at spille lidt mere konservativt, da vi har fundet et mindre odds, der ligeledes er spilbart.

— >> Randers-Rubin Kazan (1-0): 1-tal = Randers får mindst uafgjort til odds 2.20 hos Bet365

Hitrate: 9/27 = 33%
Samlet indsats: 27
Samlet resultat: -3.38
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 87%