Få freebet på esport hos ComeOn! uden omsætningskrav

Nye spillere hos ComeOn! får et 50 kroners freebet på esport. Det vigtige er, at der ikke vil være omsætningskrav forbundet med din gevinst på dit freebet. Det er altså helt op til dig, hvad du vil bruge din gevinst på. Du skal som sagt bare bruge dit 50 kroners freebet på esport, og så kan du frit disponere over beløbet af din gevinst.

 

 

Få dit freebet hos ComeOn!

 

 

Sådan får du dit freebet hos ComeOn!

  1. Du skal være ny spiller hos ComeOn!
  2. Du skal være bosat i Danmark.
  3. Ved oprettelse modtager du et 50 kroners freebet.
  4. Du spiller dette på esport.
  5. Din gevinst udbetales kontant og uden krav om omsætning.

Hos ComeOn! får du desuden samme beløb som dit første indskud i velkomstbonus. Dette er gældende ved indbetalinger på op til 500 kroner. Så hvis du eksempelvis indbetaler 500 kroner, har du 1.000 kr. at spille for. Du vil naturligvis stadig få dit freebet oveni. Læs mere om ComeOn! og deres bonusser i vores anmeldelse.

 

Det kan du bruge dit freebet på

Der sidder med garanti mange rundt omkring, som i disse dage sidder og kæmper for at finde ting at få tiden til at gå med. Dermed er esport et fremragende valg for de mange, som sidder og savner underholdning. Esport er ikke meget anderledes fra traditionel sport i den forstand, at der er meget af vælge imellem. Der er League of Legends, Overwatch, CS:GO og mange flere.

Inden for netop CS:GO (Counter Strike) er Danmark godt med. Det danske hold Astralis har gennem flere år hørt til blandt den absolutte elite. Astralis blev grundlagt i 2016 og har vundet adskillige store turneringer verden over. De har som det eneste hold nogensinde vundet fire CS:GO-majortitler i træk. De har faktisk vundet de seneste tre i træk, hvilket heller aldrig er set før.

Søndag den 22. marts møder Astralis russiske Team Spirit i Counter-Strike: GO ESL Pro League. Her skal danskerne forsøge at bygge videre på den overbevisende sejr over GODSENT fra seneste runde. ComeOn! og de øvrige bookmakere har danskerne som storfavoritter, men man kan heldigvis spille handicap spil således, at oddsene bliver højere.

Spil på sejr til Astralis i Runde 1 med -5,5 i handicap

En kamp spilles på op til tre maps. Det er bedst af tre, så bane tre kommer kun i spil, hvis hvert hold har vundet en bane. Astralis er som nævnt storfavoritter. De giver eksempelvis odds 1,20 som vinder af første bane. Det er der naturligvis ikke den store værdi i. Man skal huske, at man får gevinsten fra ens 50 kroners freebet og ikke indskuddet (de 50 kroner fra freebettet). Derfor giver det ikke meget mening at vælge et spil til et så lavt odds.

Vi forslår, at man i stedet vælger et handicapspil. Et kig på de to holds seneste møde tilbae i september viser, at Astralis har krammet på deres russiske modstandere. Her spillede de blot en runde, hvor banen var Dust2, som er et af de mest kendte maps fra CS:GO. Her vandt Astralis runden med 16-3.

Hos ComeOn! får man odds 1,86 på, at Astralis vinder første map med et handicap på -5,5. Det mener vi, at der er belæg for at mene, at danskerne bør kunne klare. Man kan naturligvis også spille samme spil på bane to eller tre, hvis man vil. Der er også mulihed for at spiller på under/over 25,5 point for hver runde. Det er helt op til dig selv, om du vil følge vores forslag, eller om du dit eget spil i tankerne.

 

 

Spil på danske Astralis hos ComeOn!

 

 

Regler & vilkår

Denne kampagne er forbeholdt nye spillere hos ComeOn! Du skal være bosiddende i Danmark for gøre brug af tilbuddet. Du skal desuden være minimum fyldt 18 år for at deltage. Ved eventuel gevinst vil der ikke være noget krav om omsætning. Dermed få du din gevinst udbetalt i kontanter.

Ved et freebet udregnes gevinsten ved at man ganger oddset med indsuddet herefter trækkes det indkudte beløb fra. Man får altså ikke indskuddet retur.