europa_leagueI aften mødes danske Esbjerg FB og svenske Elfsborg i Europa Leauge på Blue Water Arena, og det er anden gang de to mandskaber mødes i Europa Leauge. I det første opgør i Sverige trak Esbjerg sig sejrrigt ud af opgøret med en sejr på 2-1, og må derfor se sig selv som favoritter på hjemmebane. Således giver bet365 odds 1.90 hvis Esbjerg kan gentage succesen fra Sverige.

Det høje odds skal uden tvivl ses i sammenhæng med, at Esbjerg ikke har vundet en superligakamp siden d. 29 september hvor det blev til 4-1 hjemme mod SønderjyskE. Siden har Esbjerg tabt 4 superligakampe, heraf 2-1 til oprykkerne fra FC Vestsjælland. Derudover er Esbjerg også blevet sendt ud af pokalturneringen med et 0-3 nederlag til Lyngby der normalt frister en tilværelse i den anden bedste danske række.

Men på trods af de dårlige resultater, så har Esbjerg altså formået at tage deres spil til et højere niveau når det handler om kampe i Europa, og det er da også blevet til 6 point i de første 3 kampe i gruppe b. En sejr i aften kan sikre Esbjerg videre adgang i Europa Leauge, hvis gruppens tophold Salzburg kan tage point mod gruppens bundhold Standard Liege.

 

De bedste odds på kampen

 

bet365 logo – Esbjerg vinder til odds 1.90 på bet365

unibet logo – Uafgjort til odds 3.70 på Unibet

bet365 logo – Eflsborg vinder til odds 4.20 på bet365

 

Kampen kan følges live på tv i aften klokken 19.00 på Canal 9 eller naturligvis også på Esbjerg stadion, hvor den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen også vil være at finde.