Unibet scandinaviaSelv om sommeren er på sit højeste, så er de bedste skandinaviske fodboldligaer allerede i fuld gang. Superligaen blev som bekendt skudt i gang i sidste weekend, og ved du rigtig meget om de bedste skandinaviske ligaer, så kan der være store penge at vinde på Unibet.

Helt præcis er der 15.000 skattefrie danske kroner til den sportsbetter hos Unibet der klarer sig bedst i Unibets store scandimania konkurrence. I alt er der præmier for 48.000 kroner, så måske var det ikke nogen dum idé at tjekke konkurrencen ud.

Der er præmier til de 20 bedste bettere hos Unibet, så der skulle være mulighed for at du er en af de 20 spillere der kan tage del i de lækre præmier. Der er som sagt 15.000 kroner til nummer 1, og 300 kroner til nummer 20 (se den fulde præmieoversigt i bunden).

Konkurrencen er netop skudt i gang, og du har til og med d. 17 august til at tjene så mange point som muligt. Hvordan tjener man så point, spørg du? Det gør du ved at placere et bet på Unibet for minimum 50 kroner. Du kan tjene hhv. 1, 3 og 10 point, og det gør du på følgende måder:

 

  1. Du får 1 point for hvert vindende SINGLEspil med min. odds 1.40 på Superligaen (eller en af de andre 3 ligaer)!
  2. Du får 3 point for hvert vindende kombinationsspil med min. odds 1.40 på mere end en liga!
  3. Du får 10 point for hvert vindende kombinationsspil med min. odds 1.40 og indeholdende alle 4 skandinaviske ligaer!

 

Deltag i konkurrencen på Unibet her – >

 

Du skal altså forsøge at samle så mange point som muligt. Du samler kun point på vindende kuponer, så det handler altså ikke om hvem der kan fyre flest bets af, men hvem der kan lave vindende kuponer. Ved du rigtig meget om fx. den finske liga, så kan der være mange point at hente her.

 

Sådan deltager du i konkurrencen

  1. Opret en gratis konto på Unibet her – >
  2. Tilmeld dig konkurrencen på Unibet.dk
  3. Tjen flere point end de andre spillere

Når du har gjort ovenstående, kan du løbende følge med i leaderboardet på Unibets hjemmeside, hvor du kan se hvor mange point du har ned til nummer 2 i konkurrencen. Som ny kunde hos Unibet får du i øvrigt 1.000 kroner i bonus, så der er lidt ekstra penge på kontoen.

Hop ind på Unibet allerede nu, så du ikke misser vigtige dage i konkurrencen. De enkelte ligaer har ikke været i gang siden konkurrencen blev skudt i gang, så du kan nå at smide penge efter alle de 4 ligaer der bliver spillet i den kommende weekend.

 

Præmieoversigt

 

præmieoversigt unibet