Indlæser...

Lørdag d. 8. oktober skal Danmark som bekendt i ilden i Polen kl. 20.45, men allerede kl. 18.00 kan du varme op med et forhåbentligt målrigt opgør på 6’eren. England tager imod Malta, og her dufter det unægteligt af en engelsk storsejr.

Med odds 1.01 på England-sejr hos bet365, er det dårligt værd at spille på England til det normale odds. Tror man på en engelsk sejr, er der måske mere værdi i at kigge på ciffertips og handicap-odds på England vs Malta.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Udvalgte ciffertips og handicap odds

For det første er det værd at fremhæve, at hvis England vinder en spinkel 1-0 sejr, udløser det et vildt odds 21.00. Det er selvfølgelig fordi bookmakeren forventer en storsejr til England.

Ser vi på flere ciffertips er der odds 9.50 på 2-0, odds 6.00 på 3-0, 4-0 og 5-0 og odds 8.50 på 6-0 til England. Herefter stiger oddset gradvist i takt med hvert England-mål. Der er f.eks. odds 18.00 på en engelsk 8-0 sejr, hvilket betyder, at bookmakeren tror mere på 8-0 end 1-0 til England.

Er du ikke meget for at skulle gætte det præcise resultat, kan du se handicap-odds herunder:

England -2: 1.18

England -3: 1.50

England -4: 2.05

England -5: 3.10

England -6: 5.00

 

Optakt: England vs Malta

england-malta-flag

“Big Sam” Allerdyce nåede kun at stå i spidsen for det engelske landshold i 67 dage og én kamp, inden det engelske FA så sig nødsaget til at stange ham en fyreseddel. Årsagen? Allerdyce var blevet fanget på skjult kamera, hvor han rådgav journalister (under dække af at være forretningsmænd) i, hvordan man kan omgås specifikke regler om tredjepartsejerskab af spillere i England.

Nu er det i stedet Gareth Southgate som får lov at lede det engelske landshold i de kommende fire kampe, hvorefter en helt ny landstræner formentligt præsenteres i England.

Hvordan Southgate vælger at stille op med sit England-hold mod Malta, er derfor umiddelbart svært at gisne om. Men i hvert fald er der meget der tyder på, at Wayne Rooney kan blive vraget til startopstillingen til fordel for Tottenhams Dele Alli, selv om Southgate har valgt at beholde Rooney som anfører.

Derudover er Harry Kane og Raheem Sterling meldt ud til opgøret, men det skorter ikke på målskytter i den engelske lejr hvor Daniel Sturridge, Marcus Rashford, Jamie Vardy og Theo Walcott står klar til at afløse Harry Kane på toppen.

Læs også: Se topscorerlisten i Premier League

 

Bliver det engelsk storsejr på Wembley?

England åbnede deres VM-kvalifikation med en vigtig 0-1 sejr ude mod Slovakiet. Adam Lallana stod for kampens enlige scoring som faldt i det 90. minut. Slovakiet blev reducerer til 10 mand efter ca. en times spil, og allerede her havde det været spil til ét mål. Slovakiet stod efter kampen noteret for sølle 36% boldbesiddelse og NUL skud mod mål.

Den engelske defensiv holdt slovakkerne i en skruetvinge på udebane, og det er nærliggende at tro, at Malta får umådeligt svært ved at penetrere det engelske forsvar på Wembley.

Malta åbnede deres VM-kval med et 1-5 nederlag hjemme mod Skotland, og det kan meget vel ende i et endnu større nederlag i London.

England har kun spillet mod Malta én gang før på Wembley, hvilket var i 1971 hvor England vandt 5-0. Den omvendte kamp på Malta vandt englænderne også 0-1, og ellers har de to hold kun mødt hinanden én gang, nemlig i en venskabskamp i 2000 som England vandt 2-1.

Vi forventer naturligvis en storsejr til England her, og det eneste spørgsmål bør reelt være, hvor stor sejren bliver.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330