Afgørelsens time for Danmark i kvindernes EM i Sverige. Vi møder Finland i den sidste kamp i gruppe A. De to bedste i gruppen + de to bedste 3’ere går videre.

Vi ligger lige nu nr 3 og en uafgjort vil placere os som nr 3 og måske være nok. Det vil dog være dumt at satse på, for Finland er et hold, vi skal kunne slå. Desuden kan resultaterne flaske sig uheldigt, så en sejr er måske ikke engang nok. Vi kan i yderste konsekvens risikere at komme i målscore-afgørelse mod Holland/Island fra gruppe B.

Der er med andre ord alt at spille for Danmark. Vi skal vinde og vi skal gerne vinde med så meget som muligt.

Finland tabte senest til svenskerne med 5 mål. Vi spillede lige op med svenskerne og havde endda sejrsmuligheden, selv med objektive briller. Det alene bør gøre Danmark til storfavoritter.

Omvendt spillede finnerne lige op med italienerne, som vi tabte 2-1 til, men i den kamp var vi spilstyrende og resultatet var ikke helt retvisende.

Sagen er klar: Vi skal bare slå Finland og det bør vi også gøre.

Spørger vi bookmakerne, så er Danmark da også kæmpefavoritter. Det bedste odds får du hos NordicBet, der giver 1.32.

Det uafgjorte resultat, som kan være nok, men hvor vi i så fald skal være heldige, at alle andre resultater flasker sig, udløser 5.30 hos Danske Spil.

Et nederlag i aften vil være lig med exit fra EM i Sverige som bundprop i gruppen og det vil være total fiasko. Tror du på en så grum skæbne, så skal du clicke ind på Bet365. De giver odds 11.00 på det udfald.

De bedste odds på Danmark-Finland:

Danmark: 1.32 hos NordicBet
Uafgjort: 5.30 hos Danske Spil
Finland: 11.00 hos Bet365

Det er vigtigt at huske, at aftenens kamp kommer på EuroSport 2 i stedet for EuroSport. Det er sidste runde, så begge kampe spilles samtidigt og Danmarks kamp er forvist til EuroSport 2. Vi mener dog hos odds.dk, at Danmarks kamp er mere spændende end svenskernes, så vi har naturligvis valgt landskampen som dagens kamp alligevel. Kampstart er som altid klokken 20:30.

Dagens spilforslag:

I aftenens opgør er det alt eller intet for Danmark. Ikke nok med det, målscoren kan også tænkes at få betydning. I lyset af det forventer vi ikke bare en sejr, men en storsejr. Når man kigger markedet igennem, så er det så heldigt, at der er en bookmaker (Unibet), der ligger langt over de andre, når det kommer til en storsejr. Det udnytter vi naturligvis og skyder på:

Danmark-Finland (0-2): 1-tal = Danmark vinder med mindst 3 mål til odds 3.70 hos Unibet

Hitrate: 5/12 = 42%
Samlet indsats: 12
Samlet resultat: -0.13
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 99%