Indlæser...

Ungarn vs Belgien bliver et møde mellem et taktisk velfunderet mandskab og nogle af Europas største fodboldtalenter. Ungarn har overrasket med stærke præstationer, mens Belgien har efterladt sig en del at ønske i deres spil.

Ser man på odds på Ungarn vs Belgien, er det ikke overraskende Belgien som er favoritter, men måske skal man ikke afskrive Ungarn, som trods alt vandt deres gruppe. Kampen vises på TV2 søndag d. 26. juni kl. 21.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

De massive underdogs fra Ungarn kan spilles til odds 7.00, mens der er odds 1.67 på Belgien. Uafgjort er bestemt ikke et utænkeligt udfald, hvilket selvfølgelig vil sende denne 1/8-finale i forlænget spilletid, og uafgjort kan spilles til et flot odds 3.60.

Ønsker man at gardere sig med et spil på Ungarn eller Belgien, som også omfatter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, kan man spille på enten Ungarn eller Belgien på “Kvalificer Sig” markedet hos bet365. Her er der i skrivende stund odds 4.00 på Ungarn og 1.25 på Belgien.

Se flere udvalgte odds på Ungarn vs Belgien herunder, og tænd op for kampen søndag kl. 21 på TV2 som sender direkte fra Toulouse.

Indlæser...

 

Optakt: Ungarn vs Belgien

Ungarn flagEMs måske største overraskelse – og her medregner vi ikke Island i regnestykket – er i vores optik Ungarn, som var tiltænkt en placering som nr. 4 i gruppespillet, men derimod tog sig af førstepladsen. Dermed er de undertippede ungarer nu klar til 1/8-finalen, hvor man med det samme kommer til eksamen, når modstanderne hedder Belgien.

Ungarn kom fra land med en sejr over Østrig, og spillede derefter 1-1 mod Island, hvilket sikrede dem billetten videre i turneringen. I Ungarns tredje kamp blev vi vidner til EMs mest målrige kamp indtil videre, da Ungarn spillede 3-3 mod Portugal. I dét opgør var Ungarn foran tre gange, men hver gang fik Portugal kæmpet sig tilbage og fik udlignet – to gange ved Ronaldo.

Før EMs begyndelse havde kun de færreste tiltro til Ungarn, men bl.a. Balazs Dzsudzsak har gjort det over al forventning, og det skal blive interessant at se, om Ungarn kan drille forhåndsfavoritterne fra Belgien.

Ungarn må måske undvære midtbanespilleren Daniel Bode og højreback Attila Fiola, som har anskaffet sig et par småskader op til kampen. Det er endnu uvist om de starter inde.

Udvalgte målscorer-odds hos Ungarn

Adam Szalai har nettet én gang allerede for Ungarn ved denne slutrunde, og angriberen er da også Ungarns favorit til at score kampens første mål. Szalai kan spilles til odds 11.00. Han overstråles dog på den interne topscorer-liste hos Ungarn af førnævnte Dzsudzsak, som har garnet to gange for Ungarn i Frankrig, og Dzsudzsak kan spilles til odds 15.00.

Andre interessante spilmuligheder hos Ungarn omfatter bl.a. Priskin og Nikolic (begge odds 12.00) samt Kristian Nemeth til odds 15.00.

 

Kan Belgien forløse sit potentiale?

Belgien flagMens Ungarn har overrasket positiv, kan man sige det modsatte om Belgien. Belgierne er godt nok kæmpefavoritter til dette opgør, men spillet på banen har ikke givet hjemmel til det lave odds på Belgien. Belgiernes favoritrolle skal ses i lyset af kvaliteten i truppen, som bugner af spændende talenter, der også har gjort at Belgien er udråbt til “fremtiden indenfor landsholdsfodbold”. Vi må bare erkende, at vi endnu ikke føler os overbeviste.

I den første kamp så Belgien pinligt dårlige ud mod Italien og skabte dårligt en chance i 2-0 nederlaget, og mod Irland var der mere af det samme i første halvleg. Godt nok åbnede Belgien for godteposen efter halvlegen og vandt kampen 3-0, men i den sidste gruppekamp mod Sverige var det igen ikke overbevisende spil, vi bevidnede fra belgierne.

Mødet mellem Ungarn og Belgien ser ud til at blive en kamp mellem stærk organisation og taktisk snilde på den ene side, og ungt, råt ubehandlet talentmasse på den anden. En Belgien sejr skal komme fra individualister som Lukaku, Hazard og De Bruyne, men det er bestemt heller ikke utænkeligt, at netop disse spillere leverer varen.

Belgien ser ud til at være i stærkeste opstilling med kun Moussa Dembele på listen over tvivlsomme spillere.

Udvalgte målscorer-odds hos Belgien

Lukaku har uden tvivl været den farligste mand for Belgien indtil videre, hvor han står noteret for to mål indtil videre. Lukaku giver odds 4.33 som første målscorer, mens han kan spilles til at score når-som-helst i kampen til odds 2.25.

Han er dog ikke den eneste potentielle målscorer, for Belgiens trup besidder masser af skarpskytter. Benteke giver odds 5.50, Hazard odds 6.00 og Divock Origi og Eden Hazard giver begge odds 6.50 som første målscorer i kampen.

Et spændende bud kan også være Yannick Carrasco som har gjort det godt for Belgien indtil videre, og Carrasco kan spilles til odds 8.00. Foruden Lukaku er det dog kun Axel Witsel og Radja Nainggolan som har scoret for Belgien, og de kan begge spilles til odds 17.00.

 

Spilforslag til Ungarn vs Belgien

Vi tror på en tættere kamp end oddsene antyder i skrivende stund (lørdag formiddag, red.), og der kan sagtens være god værdi i at snuppe et spil på Ungarn i dette opgør. Ungarn har scoret i ni af deres 11 seneste kampe, mens Belgien har sluppet mål ind i otte ud af 10 kampe. Vi tror ikke Belgien kan holde nullet i dette opgør, og spørgsmålet er, om belgierne kan kæmpe sig igennem Ungarns forsvar, som har gjort det glimrende indtil videre i slutrunden.

Det er et longshot og Belgien er selvfølgelig favoritter, men til odds 7.00 på Ungarn, føler vi at der er nok værdi i spillet, Belgiens svingende præstationer taget i betragtning.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Ungarn-Belgien-flag