Indlæser...

Tyskland vs Slovakiet spilles søndag d. 26. juni 2016 klokken 18.00 og kan følges direkte på TV2. Tyskland er på forhånd udråbt som store favoritter mod Slovakiet, der kun med nød og næppe kom videre fra gruppen som en af de fire bedste treere.

Tyskland derimod kom sikkert videre fra gruppe C som vinder af gruppen, men langt fra med sprudlende spil. Det har været ganske kedeligt at se Tyskland spille ved dette EM i fodbold, og vi kan håbe at det ændrer sig i 1/8 finalen mod Slovakiet.

Det er tid til at se på odds på Tyskland vs Slovakiet, og dem finder du i denne optakt til kampen eller hos bookmakeren 888Sport, som har et stort udvalg af odds på EM-kampene.

Spil på kampen hos 888sport.dk >>

 

Tyskland giver odds 1.44 for en sejr, mens der er odds 10.00 på Slovakiet. Nu hvor vi går ind i EMs knockout-fase er uafgjort bestemt en stor mulighed, og det vil som bekendt udløse forlænget spilletid og eventuelt en straffesparkskonkurrence.

Uafgjort kan spilles til odds 4.33, og her er det værd at huske på, at 888Sport også tilbyder odds på hvem der vinder kampen inkl. forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. Det marked kalder 888Sport for “hold der går videre”, og her er der i skrivende stund odds 1.17 på Tyskland, mens der er odds 3.35 på Slovakiet.

 

 

Optakt: Tyskland vs Slovakiet

TysklandTyskland er forsvarende verdensmestre og derfor også blandt favoritterne til at vinde EM i Fodbold 2016. Tyskland er dog kommet i den svære halvdel i slutspillet, og det betyder at de kan ende med at løbe ind i Frankrig, England, Italien eller Spanien længe inden finalen bliver spillet i Paris.

Kampen mod Slovakiet burde være til at overkomme for tyskerne, også med tanke på at tyskerne sparede en del spillere i den sidste gruppekamp.

Selv om Tyskland ikke har en oplagt 9ér på holdet til at score målene, må vi forvente at de andre spillere for alvor træder i karakter.

I de første tre kampe blev det til 3 mål for tyskerne, og i den sidste kamp skulle gode gamle Mario Gomez træde til for at få bolden i nettet. Omvendt er der ikke blevet scoret imod Tyskland i de tre første kampe, og forsvaret er da også skræmmende godt med Boateng (er meldt klar til kampen) og Hummels som de to i midten og med Neuer på mål.

Første målscorer-odds

Tyskland spiller i store dele af kampene uden en klassisk 9ér, og det betyder at målene kommer fra mange forskellige spillere. Mest oplagt er dog stadigvæk Thomas Muller, der tidligere har bevist at han har mål i fødderne. Er Muller første mand til at sparke bolden i mål, kan du lige nu hente odds 4.25 hos 888Sport.

Et frækt bud på en første målscorer kunne være Sami Khedira til flotte odds 15.00.

 

Slovakiet med stærk defensiv

SlovakietSlovakiet var ikke spået mange muligheder for at gå videre fra gruppe B. Slovakiet endte med at vinde én, tabe én og spille én uafgjort med en målscorer på 3-3.

Der har altså ikke været målfest i Slovakiets tre kampe, og det forventer vi heller ikke sker i kampen mod Tyskland. Slovakiet står stærkt i defensiven med Martin Skrtel som styrmanden.

Vi forventer at Slovakiet kommer til at stå dybt i banen og muligvis forsøge at trække kampen hele vejen til straffespark hvor de to hold står mere lige.

Længere fremme på banen er det i høj grad Marek Hamsik der skal stå for at skabe mulighederne for Slovakiet, men det er næppe nok med kun én spiller til at skabe det helt store mod de stærke tyskere.

 

Første målscorer-odds

Netop Marek Hamsik er også bookmakernes bedste bud på en første målscorer hos Slovakiet. Hamsik kan du lige nu få til flotte odds 16.00 hos 888Sport. Et andet god bud på en første målscorer kunne være hovedstødsstærke Martin Skrtel. Ham kan du lige nu få til odds 41.00.

 

Spil på EM-kampene hos 888Sport.dk >>

 

Tyskland-Slovakiet-flag