Indlæser...

Tjekkiet og Kroatien mødes fredag d. 17. juni kl. 18.00 på Stade Geoffroy-Guichard i Saint-Etienne, og ser man på odds på Tjekkiet vs Kroatien, er det kroaterne som er favoritter i opgøret.

Kroatien vandt deres første kamp med 1-0 over Tyrkiet, mens tjekkerne måtte indkassere et sent mål i 1-0 nederlaget til de forsvarende mestre fra Spanien. Tjekkiet har brug for tre point her, men en sejr kan sende Kroatien videre til 1/8-finalerne. Se kampen direkte på DR1 med kick off kl. 18.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

Tjekkiet er underdogs endnu engang mod Kroatien, når vi ser på odds hos bet365. Her er der odds 4.75 på Tjekkiet, mens Kroatien giver odds 1.85. Uafgjort vil ikke være et drømmeresultat for nogen af mandskaberne, men skulle det ene i en pointdeling, kan man få pengene 3.60 gange igen på uafgjort.

Herunder kan du se et lille udpluk af de mange odds på Tjekkiet vs Kroatien, som du finder hos bookmakeren bet365.

Indlæser...

 

Optakt: Tjekkiet vs Kroatien

Tjekkiet vs Kroatien har potentiale til at blive en rigtig lækkerbisken mellem to nogenlunde lige stærke mandskaber.

Tjekkiet flagTjekkerne åbnede EM 2016 mod de forsvarende mestre fra Spanien. På trods af rollen som underdogs i kampen, leverede Tjekkiet en mandfolk-indsats og var uhyre tæt på at komme fra kampen med et point. Måske lidt overraskende stod det tjekkiske forsvar stærkt på banen til trods for, at tjekkerne før kampen havde lukket mål ind i hele 21 af de seneste 22 kampe. Men forsvaret holdt heller ikke stand denne gang, for desværre for tjekkerne ville Pique det anderledes, da han sendte bolden i mål kort før tid og gav Spanien en hårdt tilkæmpet 1-0 sejr.

Tjekkerne formåede flere gange at teste David De Gea i det spanske mål, men det var en kamp som den spanske keeper vandt. Tjekkiet kan dog se tilbage på åbningskampen med en vis tilfredshed over egen indsats i opgøret. Særligt med tankerne på den defensive præstation, som tyder lovende for de kommende kampe mod Kroatien og Tyrkiet i Gruppe D. Forskellen er dog, at Tjekkiet i de kommende kampe ikke kan afgive initiativet til modstanderne, som vi så det mod Spanien. Tjekkiet skal vinde mod Kroatien, som er favoritter til at gå videre fra puljen sammen med Spanien, og det betyder at man må satse mere fremad banen i jagten på de tre point. Spørgsmålet er derfor, om vi kommer til at se mere til den svage tjekkiske defensiv mod Kroatien.

Tomas Necid startede på toppen for Tjekkiet mod Spanien, og det gør han efter alt at dømme igen mod kroaterne. Necid er da også Tjekkiets bedste bud på en målscorer iflg. bet365, som giver odds 8.50 på Necid som første målscorer og odds 3.75 til at score når-som-helst. Arsenals Tomas Rosicky spillede dog også en god kamp for Tjekkiet mod spanierne, og fra sin placering på den offensive midtbane, kan han også komme i spil som målscorer for tjekkerne. Rosicky giver odds 17.00 som første målscorer.

 

Kroatien måske uden anføreren

Kroatien flagKroatien åbnede EM-kampagnen med en 1-0 sejr over Tyrkiet, og det var fuldt fortjent at kroaterne kunne skrive tre point ind på kontoen i Gruppe D. Den stjernepakkede kroatiske midtbane bestående af bl.a. Modric, Brozovic, Perisic og Rakitic leverede til punkt og prikke og sørgede for at holde tyrkerne væk fra de helt store chancer i Kroatiens straffefelt.

Skal man pege på et svagt punkt hos Kroatien, må det blive angriberen Mandzukic, som ikke så voldsomt skarp ud i den første kamp. Det var da også Modric, som med en flugter fra distancen fik sendt en dykkende bold afsted mod tyrkernes målmand, som kom til at se lidt skidt ud, da bolden passerede ham mellem stængerne. Sejren var som udgangspunkt fuldt fortjent med to yderligere forsøg på træværket i kampen, men vi efterlyser stadig mere kvalitet fra Mandzukic, hvis Kroatien skal være en faktor ved dette EM.

Kroatien er nu ubesejrede i de seneste otte kampe, hvoraf syv er vundet. Vi tror mest på Kroatien-sejr mod Tjekkiet, da tjekkerne er nødt til at smide forsigtigheden væk i forsvaret, hvis man frem og straffe det kroatiske mandskab med nogle mål. Tjekkerne har nu lukket mål ind i 22 af de sidste 23 kampe, og den statistik bliver med stor sandsynlighed forværret mod Kroatien.

Kroatiens anfører Srna er efter alt at dømme ikke med i kampen. Srna fik efter sejren mod Tyrkiet den nedslående nyhed, at hans far var afgået ved døden hjemme i Kroatien, og anføreren hastede hjem til familien for at være med til begravelsen. Der er endnu uvist om Srna vender tilbage til den kroatiske EM-lejr inden kampen mod Tjekkiet, og tabet af anføreren kan mærkes i EM-truppen. Srna spillede en fantastisk kamp mod Tyrkiet, og han vil være savnet, hvis han ikke vender tilbage inden kampstart.

Mandzukic er stadig favorit til at lave første mål i kampen hos kroaterne, og Mandzukic kan spilles til odds 5.50. Perisic giver odds 6.00, mens der er odds 11.00 på Rakitic. Mod Tyrkiet startede de målfarlige Kalinic og Kramaric begge på bænken, hvor kun Kramaric fik spilletid, da han kom ind fire minutter før slutfløjtet. Hos bet365 figurerer de også i toppen over favoritter til kampens første målscorer til odds 6.50 og 7.00, men der er altså en god chance for, at de begge starter ude.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Tjekkiet-Kroatien-flag