Indlæser...

Sverige vs Belgien spilles i Nice torsdag d. 23. juni kl. 21.00 – sideløbende med Italien vs Irland – og her får vi afgørelsen på, hvem der løber afsted med førstepladsen i gruppen, og hvem der tager anden- og tredjepladsen i Gruppe E.

Hverken Sverige eller Belgien er videre fra gruppen endnu, og begge mandskaber skal ud og jagte en sejr for at være sikre på at gå videre. I denne optakt til kampen ser vi på odds på Sverige vs Belgien hos bookmakeren bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Sverige er ikke spået mange muligheder for at tage alle tre point i opgøret mod Belgien. Sverige giver odds 5.25, mens der er odds 1.85 på Belgien.

Uafgjort bør være nok for Belgien til at gå videre, og det kan spilles til odds 3.40. Kampen vises direkte på DR3 fra kl. 21.00, mens Italien vs Irland kan ses på DR1. Herunder finder du flere udvalgte odds på Sverige vs Belgien:

Se også: Tilbud – Få odds 19 på Sverige eller odds 7 på Belgien her ->

 

Indlæser...

 

Stillingen i Gruppe E

stillingen i gruppe e

Optakt: Sverige vs Belgien

Se sveriges trup til EM i fodboldSverige går ind til opgøret med kniven for struben. Sverige er tvunget til at vinde hvis de skal videre fra Gruppe E, for det er ikke realistisk, at Sverige kan gå videre som en af de bedste treere med de to point som svenskerne har skaffet indtil videre.

Sverige har skuffet stort i de to første kampe, hvor de endnu mangler at have sit første skud på mål. Efter 180 minutter på græs i Frankrig, har Sverige stadig ikke testet modstandernes målmænd, og det er til trods for, at Sverige er kommet på tavlen med et mål i 1-1 kampen mod Irland. Dét mål blev nemlig sat ind af irske Ciaran Clark, som på uheldig vis sendte bolden i eget målnet.

Sverige var tæt på at få uafgjort 0-0 mod Italien, men et sent mål sendte de tre point til Italien. End ikke Kung Zlatan kunne udrette noget i kampen mod Italiens jerndefensiv, og Erik Hamrens tropper har svært ved at slå succesfulde afleveringer frem i banen i begge kampe.

Spillet glider ganske enkelt ikke for Hamrens tropper, hvor ét af de få lyspunkter har været den offensive venstre back Martin Olsson. Zlatan har derimod været en skygge af sig selv, og kampen mod Belgien kan meget vel blive den sidste landskamp nogensinde for Kung Zlatan. Sveriges fodboldkonge nummer ét, har nemlig netop meddelt, at han stopper landskarrieren efter denne slutrunde. Et tab der bliver svært at udfylde de næste mange år for Sverige, og på nuværende tidspunkt er der ingen oplagte kandidater til at tage over efter Zlatan.

Hvordan Zlatan runder sin glorværdige landsholdskarriere af for Sverige, får vi altså svaret på mod Belgien, medmindre det lykkedes for Sverige at tilspille sig endnu en kamp ved slutrunden i Frankrig.

Udvalgte målscorer-odds for Sverige

Tror du på at Zlatan kan score i sin – måske – sidste kamp for Sverige, kan du hente odds 2.87 hos bet365. Tror du tilmed at han scorer kampens første mål, er der flotte odds 6.00 at hente.

Skulle det ikke være Zlatan der scorer kampens første mål, skal vi laaangt ned på listen for at finde den næste svenske hvis vi skal tro bookmakerne. Det bedste bud foruden Zlatan er John Guidetti der kan spilles til odds 11.00 som første målscorer.

Hos Sverige har de stået ok i defensiven, og en mulig målscorer kunne være Erik Johansson fra FC København. Scorer han kampens første mål er der 41.00 at hente.

 

Belgien fik endelig hul på bylden

Belgien flagEfter den skuffende åbningskamp mod Italien, fik Belgien endelig vist mod Irland præcist hvorfor, belgierne forventes at kunne gå hele vejen og tage EM 2016 guldet.

Med tre kasser i anden halvleg fik Belgien endelig hul på bylden og Belgiens Everton-bomber Lukaku stod såmænd for to af målene.

Nu skal meget gå galt, hvis Belgien ikke skal videre fra gruppen. De tre point fra opgøret mod Irland kan vise sig at være nok til at blive en af de bedste treere, men man kan også gøre arbejdet færdigt og snuppe alle tre point mod Sverige og dermed være sikre på at gå videre.

En uafgjort burde også være nok til at slutte som nummer to, da Irland næppe lammetæver Italien, hvilket er forudsætningen for, at Belgien skal rutsje ned på tredjepladsen. Til opgøret mod Sverige kan Belgien derfor tage en mere afventende indgangsvinkel til kampen, men hvorvidt dét bliver tilfældet, må vi vente med at få afklaring på. Angreb er som bekendt ofte det bedste forsvar, og Belgien har på papiret et skræmmende godt hold med store stjerner og kæmpe-talenter på stort set alle pladser. Bookmakerne har da også Belgien som én af favoritterne til at vinde EM i fodbold 2016.

Udvalgte målscorer-odds for Belgien

At Belgien kan gå videre med uafgjort kan betyde at Belgien kommer til at spille mere på kontra. Her kunne lynhurtige Eden Hazard være et godt bud på en første målscorer. Hazard står da også blot i 6.50 for at score kampens første mål. Stort set samme odds kan du få på Kevin De Bryne, der giver odds 7.00 hvis han scorer kampens første mål.

Hvis Sverige ender med at stå dybt på banen, er det muligt at første mål skal falde efter en dødbold.

Det kunne være Toby Alderweireld fra Tottenham. Han giver pengene 34.00 gange igen, hvis han er første mand til at banke bolden i kassen.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Sverige-Belgien-flag