EM 2016: Odds på Spanien vs Tyrkiet i Gruppe D

Indlæser..

Spanien kan spille sig videre fra Gruppe D med en sejr over Tyrkiet, og ser vi på odds på Spanien vs Tyrkiet, er det da også spanierne som er kæmpe favoritter. Spanien har vundet de seneste tre opgør mod Tyrkiet, og har ikke tabt en kamp til tyrkerne siden 1954.

Tyrkiet har desperat brug for mindst ét point for at holde liv i EM-håbet i Frankrig, men har Tyrkiet overhovedet en chance mod de dobbelte europamestre? Vi ser på odds på Spanien vs Tyrkiet i denne optakt, og du kan selvfølgelig se kampen direkte fra Allianz Riviera i Nice kl. 21.00 på DR1.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Favoritterne er Spanien til odds 1.44, mens der er odds 7.00 på Tyrkiet. Vi – og resten af fodboldverdenen – levner ikke Tyrkiet de store chancer for sejr, men for tyrkerne er ét point til stillingen i gruppen bedre end ingenting. Dermed vil Tyrkiet stadig kunne avancere med en sejr mod Tjekkiet i den sidste gruppekamp. Uafgjort kan spilles til odds 4.00.

Læs også: Få 250 kr. risikofrit liveodds på Spanien vs Tyrkiet

Se flere odds på Spanien vs Tyrkiet herunder fra bookmakeren bet365, og læs vores optakt til kampen.

Indlæser..

 

Optakt: Spanien vs Tyrkiet

Spanien flagSpanien kunne have ønsket sig en bedre start på EM 2016 i Frankrig end den man endte med at få. Først blev David De Gea centrum for opmærksomhed, da hans navn dukkede op i en verserende sexsag, og derudover har kritikere rejst spørgsmål omkring kvaliteten af målskytter i den spanske lejr. Mens De Gea ikke så ud til at være påvirket af beskyldningerne imod ham i åbningskampen mod Tjekkiet, fik vi derimod bekræftet, at det spanske angreb kan være holdets akilleshæl ved dette EM.

Morata, Nolito og David Silva startede på toppen hos Spanien i 1-0 sejren mod Tjekkiet, men ingen af de tre formåede at skinne igennem i kampen, hvor det i stedet blev den garvede forsvarer Pique, som lavede sejrsmålet få minutter før tid. Selv om Spanien var på bolden det meste af tiden, og bestemt havde fortjent alle tre point mod tjekkerne, var det alligevel ikke overbevisende i front, hvor angriberne konstant løb i offside, og hvor det primært var EM 2012s bedste spiller, Andres Iniesta, som stod for de farlige indslag omkring boksen. Han stod i øvrigt også for assisten ved Piques mål.

Spanien har muligheden for at spille sig videre fra puljen med en sejr over Tyrkiet, og med 10 sejre, to uafgjorte og kun ét nederlag i de seneste 13 kampe, ser det naturligvis godt ud for Spanien inden fredagens møde med tyrkerne, som selv kom tvivlsomt fra land i nederlaget til Kroatien.

 

Morata igen favorit

Ser vi på de obligatoriske målscorer-odds hos spanierne, er det stadig Juventus’ Alvaro Morata som er favorit til at lave Spaniens mål mod Tyrkiet. Morata kan spilles til odds 5.00 som første målscorer.

I kampen mod Tjekkiet blev Morata dog pillet ud efter en times spil, hvor han blev erstattet af den 35-årige Aritz Aduriz fra Athletic Bilbao. Aduriz kan potentielt afløse Morata i startopstillingen, og Aduriz kan spilles til odds 5.00 som første målscorer i kampen. Han kan også spilles som sidst målscorer til samme odds, hvilket måske er mere interessant, hvis han igen kommer ind fra bænken sidst i kampen.

Andre spændende målscorer-odds omfatter David Silva til odds 6.50, Nolito til 7.50, Fabregas til 9.50 og Iniesta til odds 11.00. Nå ja, og så er der i øvrigt odds 23.00 på Pique.

 

Tyrkiet imponerede ikke i første kamp

Tyrkiet flagTyrkiet besidder på papiret en spændende trup, hvor talenterne Calhanoglü og Turan på de tyrkiske fløje bliver interessante at følge mod Spanien. Netop midtbanen bør være tyrkernes stærkeste våben, men der manglede tydeligvis olie i det tyrkiske maskinrum i landets første kamp ved EM 2016. Her blev tyrkernes midtbane løbet over ende af Kroatien i et opgør som kroaterne vandt 1-0.

Første halvleg var en rodet affære med alt for mange meningsløse indlæg i boksen, uden det blev rigtigt farligt for nogle af mandskaberne, men pludselig dukkede en lille kroat ved navn Luka Modric op på kanten af boksen, og smaskede en flugter i kassen. Tyrkiets Babacan mellem stængerne så ikke alt for heldig ud med sit redningsforsøg.

Efter Kroatiens føringsmål slog Tyrkiet op i banen, og i anden halvleg var Kroatien klart det bedste hold på banen. Tyrkerne lignede ikke et hold, der for alvor troede på tingene, og de normalt bærende kræfter på holdet – Ozyakup, Turan og Calhanoglü – forsvandt nærmest helt ud af kampen. Ozyakup og Turan blev da også pillet ud, hvilket bl.a. gav spilletid til Emre Mor.

 

De tyrkiske fans brølede Mor på banen

Spændende bliver det at se, om den tyrkiske landstræner giver spilletid til Emre Mor fra start mod Spanien, for de tyrkiske tilskueres reaktion ved indskiftningen af den kommende Dortmund-spiller var ikke til at tage fejl af; de tyrkiske fans vil have mere Mor.

Tyrkiet har vundet 12 af deres seneste 17 kampe, men kan dog konstatere to nederlag i de seneste fire. Ser man på Tyrkiets seneste kampe, er der blevet scoret under 2,5 mål i 9/12 kampe, og de seneste tre kampe er såmænd sluttet 1-0. Tyrkiet ligner ikke et hold, som har kvaliteten til at true det stærke spanske kollektiv, uagtet at spanierne selv havde deres problemer rent angrebsmæssigt i det første opgør ved EM.

Det kan blive målfattigt. Det kan blive en spansk sejr. Meget tyder på en spinkel 1-0’er i spansk favør. 1-0 til Spanien giver i øvrigt odds 6.50 hos bet365.

Tror man alligevel på, at Tyrkiet kommer på tavlen denne gang mod Spanien, kan vi fortælle at det er angriberen Burak Yilmaz som er største favorit til at lave et tyrkisk mål i kampen. Yilmaz kan spilles til odds 11.00.

Set med danske briller, er det måske mere interessant at holde øje med Emre Mor. Mor giver odds 23.00 som første/sidste målscorer i kampen.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Spanien-Tyrkiet