EM 2016: Odds på Schweiz vs Polen i 1/8-finalen

Indlæser..

Schweiz vs Polen bliver den første EM 2016 1/8-finale, og kampen spilles d. 25. juni kl. 15.00 på Stade Geoffroy-Guichard i Saint-Etienne. Schweiz vs Polen er mødet mellem nr. 2 i Gruppe A og nr. 2 i Gruppe C, og på papiret er der lagt op til en tæt kamp mellem to jævnbyrdige mandskaber, som begge gik gennem gruppespillets tre kampe uden at tabe.

Det er tid til at se på odds på Schweiz vs Polen, og dem finder du i denne optakt til kampen eller hos bookmakeren bet365, som har et stort udvalg af odds på EM-kampene.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

Schweiz giver odds 3.25 for en sejr, mens der er odds 2.60 på Polen. Nu hvor vi går ind i EMs knockout-fase er uafgjort bestemt en stor mulighed, og det vil som bekendt udløse forlænget spilletid og eventuelt en straffesparkskonkurrence.

Uafgjort kan spilles til odds 3.00, og her er det værd at huske på, at bet365 også tilbyder odds på hvem der vinder kampen inkl. forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. Det marked kalder bet365 for “Kvalificerer sig”, og her er der i skrivende stund odds 2.20 på Schweiz, mens der er odds 1.61 på Polen.

Herunder finder du flere udvalgte odds på Schweiz vs Polen, men du kan med fordel besøge bet365 med det samme for det komplette overblik over spilmuligheder på kampen.

Indlæser..

 

Optakt: Schweiz vs Polen

SchweizFor første gang nogensinde er Schweiz klar til knockout-fasen ved et EM, og pladsen i 1/8-finalerne kom i hus, da det blev til 0-0 mod Frankrig i søndags. Nu har schweizerne haft næsten en uge til at hvile benene, inden det går løs mod Polen lørdag d. 25. juni kl. 15.00.

Schweiz sluttede som 2’er i Gruppe A, men det var uden at imponere spillemæssigt at de fem point blev skrabet sammen via en sejr og to uafgjorte. Schweiz sluttede gruppen med en målscore på 2-1, og indtil videre er det eneste mål blevet sat ind mod schweizerne af Rumænien på straffespark.

Schweiz kan formentligt prise sig lykkelige for, at Frankrig allerede var sikret en plads i 1/8-finalerne, da Schweiz skulle møde EM-værterne. Det schweiziske angreb har nemlig ikke set alt for godt ud, og vi hæfter os i særlig grad ved, at Schweiz til tider blev presset ned af Albanien i åbningskampen, selvom albanerne var reduceret til 10 mand og nede med 0-1. Resultatet holdt dog hjem for Schweiz, som derefter spillede 1-1 mod Rumænien – igen uden at imponere. Her udlignede Mehmedi for Schweiz og skaffede urmager-nationen et vigtigt point, men Mehmedi er netop nu på skadeslazarettet hos Schweiz, og hvis han ikke bliver klar til kick off mod Polen, bliver han en vigtig mand at undvære i den i forvejen lidt tandløse offensiv.

Mod Polens udmærkede forsvar, som har stået godt i alle tre kampe ved slutrunden, kan det blive svært for Schweiz at tilspille sig de helt store chancer.

 

Polen har imponeret i Frankrig

Polen flagDet skal ikke være nogen hemmelighed, at vi tror mest på Polen i dette opgør. Polakkerne har ganske enkelt gjort det over alt forventning ved EM i Frankrig, hvor man gik igennem gruppespillet med to sejre og en uafgjort. Hele organisationen på det polske hold ser solid ud fra bageste geled til Lewandowski i front. Særligt venstre wing Arkadiuszz Milik har imponeret stort for Polen indtil videre, og med godt styr på defensiven samt et angreb der formår at bide fra sig, kan Polen sagtens spille sig længere ved dette EM.

At polakkerne kan bide skeer med de største hold, beviste man med tydelighed i 0-0 kampen mod Tyskland, hvor polakkerne havde flere gode målchancer og måske endda også var det bedste hold over 90 minutter mod de regerende verdensmestre. I hvert fald satte kampen en tyk streg under det faktum, at det polske forsvar har stået rigtigt stærkt på banen, da Tyskland ikke formåede at tilspille sig ret mange målchancer mod det godt organiserede polske mandskab.

Schweiz har som nævnt haft problemer med at tilspille sig chancer i deres tre kampe i gruppespillet, og hvis Polen leverer en indsats på højde med det vi har set indtil nu i Frankrig, bør der vente en svær eftermiddag for det schweiziske hold.

 

Indbyrdes opgør og form

Ser vi på de fire seneste opgør mellem Schweiz og Polen, er tre af dem endt med polsk sejr og en enkelt uafgjort. De seneste møde mellem de to nationer blev spillet i november 2014, hvor venskabskampen sluttede 2-2.

 

Schweiz’ fem seneste kampe:

Schweiz vs Holland 1-2 (venskabskamp)

Schweiz vs Moldova 2-1 (venskabskamp)

Albanien vs Schweiz 0-1 (EM 2016)

Rumænien vs Schweiz 1-1 (EM 2016)

Schweiz vs Frankrig 0-0 (EM 2016)

 

Polens fem seneste kampe:

Polen vs Holland 1-2 (venskabskamp)

Polen vs Litauen 0-0 (venskabskamp)

Polen vs Nordirland 1-0 (EM 2016)

Tyskland vs Polen 0-0 (EM 2016)

Ukraine vs Polen 0-1 (EM 2016)

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Schweiz-Polen-flag