Indlæser...

Portugal vs Wales er på plakaten i den første EM-semifinale onsdag kl. 21.00 i Lyon, og i denne optakt til semifinalen kan du læse mere om odds på Portugal vs Wales.

Portugal er klar til semifinalen efter en kneben sejr på straffekonkurrence mod Polen, mens Wales imponerede ved at slå Belgien med 3-1 i deres kvartfinale.

Ser vi på odds på Portugal vs Wales, er portugiserne favoritter til at avancere til finalen, hvor vinderen af Tyskland vs Frankrig venter. Man gør dog klogt i ikke at undervurdere Gareth Bale og resten af waliserne, som har vist glimrende takter ved EM 2016. Dette er Wales’ første EM nogensinde, og nu kan The Dragons spille sig i EM-finalen med en sejr over Portugal.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Portugal er favoritter til odds 2.15, mens der er odds 4.20 på Wales.

Portugiserne skulle bruge 120 minutter på at slå Kroatien med 1-0 i 1/8-finalen og 120 minutter + straffe mod Polen i 1/4-finalen, så der er ikke  umiddelbart meget der tyder på, at Portugal gør kort proces mod Wales. Kampen kan meget vel ryge i forlænget spilletid, og så er det måske mest oplagt at spille på uafgjort til odds 3.10.

Ønsker du at spille på, hvem der går videre til finalen inkl. forlænget spilletid og evt. straffekonkurrence, kan du spille på din favorit på Kvalificer Sig-markedet hos bet365. Her er der i skrivende stund odds 1.53 på Portugal og odds 2.50 på Wales.

Herunder finder du flere udvalgte odds på Portugal vs Wales, og du kan se kampen direkte i dit fjernsyn onsdag d. 6. juli kl. 21.00 på DR1.

Indlæser...

 

Optakt: Portugal vs Wales

Gennem tiderne er det kun blevet til tre kampe mellem Portugal og Wales, og her har portugiserne vundet to, mens Wales har vundet én. De to første opgør blev spillet i 1949 og 1951, mens det seneste møde mellem de to lande fandt sted i år 2000 og blev vundet af Portugal med 3-0.

Mødet mellem Portugal og Wales anno 2016 bliver også mødet mellem Cristiano Ronaldo og Gareth Bale. De to Real Madrid-klubkammerater er begge de største profiler på deres respektive landshold, og det store spørgsmål bliver hvem af de to verdensstjerner som har håneretten, når træningen i Real Madrid starter op efter sommerpausen. Indtil videre har Gareth Bale haft et større EM end Ronaldo, hvor Bale har scoret tre mål mod Ronaldos to.

 

Portugals vej til semifinalen

Portugal flagHele vejen gennem dette EM har Portugal gjort nok – og kun lige nok – til at avancere til næste runde i turneringen. I gruppespillet blev det således til tre uafgjorte for Portugal, som dermed kun skrabede tre point sammen – lige nøjagtigt godt nok til at gå videre.

I 1/8-finalen var kroaterne på mange måder det bedste hold i kampen mod Portugal, men Kroatien fik aldrig afgjort kampen og så slog portugiserne til efter 117 minutters dødvande. Blot 5 afslutninger mod mål på 120 minutter fra Portugal taler vel sit eget tydelige sprog. Kroatien blev noteret for 16 styks.

I 1/4-finalen mod Polen var det igen mere af det samme. Polen chokstartede ved Lewandowski efter bare to minutter, og Portugals stjernefrø – 18-årige Renato Sanchez – scorede fra distancen på et lykketræf af et langskud. I al fairness var Portugal det bedste hold mod slutningen af kampen, hvor portugiserne var tættere på at lukke opgøret i den forlængede spilletid, men igen var i særdeleshed Ronaldo for uskarp, når chancerne var der. Portugal vandt efterfølgende straffekonkurrencen, men har nu efter fem kampe ved EM, stadig ikke formået at vinde en kamp på 90 minutter.

Alligevel befinder Portugal sig nu i EM-semifinalen mod Wales, som trods alt har vundet hele fire kampe på kun 90 minutter ved EM, og i den grad har gjort sig fortjent til en plads i semifinalen.

 

Udvalgte målscorer odds på Portugal

Mens Ronaldo har scoret to mål ved EM 2016 (begge i 3-3 kampen mod Ungarn), har han også brændt et hav af oplagte målchancer. Kender man Ronaldo ret, kan denne uskarphed ikke blive ved at vare ved, og man sidder med fornemmelsen af, at Ronaldo har flere mål i støvlerne ved dette EM.

Ronaldo er selvfølgelig målscorer-favorit hos bet365, som tilbyder odds 3.60 på Ronaldo som første målscorer. Du kan også spille Ronaldo til at score når-som-helst til odds 2.00. Skulle Ronaldo gå mål amok mod waliserne, kan du også spille på Ronaldo til at score to eller flere til odds 5.50 eller tre eller flere til odds 21.00.

Portugiserne hænger dog ikke kun deres hatte på én mand, for andre har vist sig målfarlige for Portugal. Nani har ligesom Ronaldo scoret to mål og haft chancer til flere, og har været blandt banens bedste spillere i samtlige Portugal-kampe ved EM. Nani kan spilles til odds 8.50/4.00.

Også Quaresma har scoret en pind for Portugal ved EM, og han kan spilles til odds 10.00/4.75. Det kan også være fristende at booke det unge stjerneskud Renato Sanchez som første målscorer. Han blev den yngste målscorer nogensinde i en EM-kvartfinale, da han lynede den ind med et drømmemål mod Polen, og måske kan gøre det igen mod Wales? Sanchez kan spilles til odds 13.00/6.00.

 

Wales’ vej til semifinalen

WalesDet var nok ikke mange som havde regnet med, at Wales ville vinde deres indledende gruppe ved EM, men det gjorde de. Seks point for to sejre i gruppen over Slovakiet og Rusland samt et spinkelt 2-1 nederlag til England sendte sikkert Wales videre.

Herefter var der så dømt britisk derby i Frankrig, da Nordirland ventede i 1/8-finalen. Wales styrede de fleste begivenheder i det opgør, og var en fortjent vinder, da dommeren efter 90 minutter fløjtede af ved stillingen 1-0 til Wales. Nordirlands McAuley lavede selvmål for nordirerne.

Wales er blevet bedre og bedre som slutrunden er skredet frem, og i en hård kvartfinale mod Belgien, viste waliserne hvilket stof de er gjort af. Belgien fik nemlig en god start med et mål efter 13 minutter, da Nainggolan sendte et vidunderligt langskud i kassen. Men med indædt fight og en benhård arbejdsindsats, kæmpede waliserne sig tilbage i opgøret og efter en god halv time var der udlignet, da Ashley Williams dukkede op i feltet og pandede bolden i kassen efter et hjørnespark til Wales.

I anden halvleg slog Hal Robson-Kanu til efter 55 minutter og Sam Vokes lukkede og slukkede på en kontra med kun fire minutter tilbage. 3-1 til Wales over Belgien er mere end godkendt, og Wales ligner et mandskab som sagtens kan spille lige op – og mere til – med Portugal.

 

Udvalgte målscorer odds på Wales

Bale er med sine tre EM-mål for Wales med i kampen om topscorer-prisen ved EM, og Bale er naturligvis favorit hos Wales. Gareth Bale som første målscorer kan spilles til odds 5.50, mens der er odds 2.75 på Bale til at score når-som-helst.

Hal Robson-Kanu har også scoret to mål ved EM, og har vist gode takter i det offensive spil. Robson-Kanu kan spilles til odds 11.00/5.00.

Sam Vokes er den seneste målscorer for Wales ved EM, og han vil formentlig starte på bænken til trods for sit mål mod belgierne. Vokes kan derfor være et interessant spil som kampens sidste målscorer til odds 8.50.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

portugal-wales-flag