Indlæser...

Italien vs Sverige er på plakaten fredag d. 17. juni i Toulouse, og her har Italien en gylden chance for at spille sig videre til knockout-fasen med en sejr mod Sverige, som ikke imponerede i åbningskampen mod Irland. Italien spillede derimod en fantastisk kamp mod Belgien, og nu har italienerne for alvor meldt sig ind i kampen om EM-guldet hos bookmakerne.

Kampen vises på DR1 kl. 15.00, og du kan se alle odds på Italien vs Sverige hos bookmakeren bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Italien er ikke overraskende kæmpe favoritter her. Italien kan spilles til odds 1.83, mens en svensk overraskelse kan bookes til 5.75. Uafgjort er selvfølgelig altid en mulighed, når Italien er på banen, og hvis man tror kampen ender i pointdeling kan man få pengene 3.50 gange igen på uafgjort hos bet365.

Se flere udvalgte odds på Italien vs Sverige herunder, hvor du også finder vores optakt til kampen i Gruppe E. Oddsene herunder opdateres løbende helt frem til kick off i Toulouse kl. 15.00.

Indlæser...

 

Optakt: Italien vs Sverige

Italien flagItalien var nævnt som en af outsiderne til at vinde titlen i Frankrig denne sommer, men alligevel var det de færreste som havde regnet med at de slagne finalister fra 2012 ville levere varen, når det først gik løs ved EM 2016.

Alle skeptikere blev dog gjort til skamme i åbningskampen mod Belgien, som blev sat eftertrykkeligt på plads af det velspillende italienske kollektiv, som udfra en stærk defensiv kontrollerede kampen fra start til slut, da Italien vandt 2-0 på mål af Giaccherini og Pelle.

Antonio Contes defensiv holdt stort set Belgien i et jerngreb gennem hele kampen, og ser man bort fra et par enkelte lige-ved-og-næsten forsøg med belgisk afsender, kunne Italien tage en komfortabel 2-0 sejr med sig videre til kampen mod Sverige. Svenskerne var selv i ilden mod Irland, hvor der var langt imellem de åbne chancer i svensk favør, og det er umiddelbart svært at få øje på, hvordan Zlatan og Co. skal knække den italienske forsvarsmur i dette opgør.

Italiens forsvar ligner ét der kan holde skansen mod samtlige angreb vi har set på græs i Frankrig indtil videre, og med ét er italienerne gået fra at være en farlig outsider til en af vores favoritter til en plads i EM-finalen. Italien har nu vundet syv, spillet to uafgjort og tabt to i de seneste 11 kampe. Italienerne har dog ikke tabt en kamp af betydning, siden det blev til 0-1 mod Uruguay ved VM i Brasilien. Italien skal igen diske op med hårdt arbejde for at slå Sverige, men sker dét, er Italien dog også sikret en plads i knockout-fasen allerede efter to kampe i gruppespillet med seks point for to kampe.

Ser man på målscorer-odds på spillere med italiensk pas, er det igen Graziano Pelle som er favorit til at score for Italien. Der er odds 5.50 på Pelle som første målscorer, mens også Eder er et godt bud til odds 6.00. Spændende outsidere omfatter de to wings Candreva og Darmian, som spillede fortræffeligt i kampen mod Belgien, og disse kan spilles til hhv. odds 9.00 og odds 34.00. Målscoren til 1-0 mod Belgien, Giaccherini, kan spilles til odds 11.00.

 

Sverige fik 1-1 uden at score…

Se sveriges trup til EM i fodboldSverige fik en skidt start på EM, da det kun blev til 1-1 mod Irland, og det er ikke kun resultatet, som kan give Sveriges træner dybe panderynker før opgøret mod Italien. Sverige havde nemlig store problemer med at kontrollere irernes angreb i kampen, og samtidig var det overraskende lidt man så til Zlatan og co. i den anden ende af banen.

Først da Irland fik hul på bylden med målet til 1-0, kom der gang i Sverige, som efterfølgende lagde et tungt pres på Irland. Helt farligt blev det dog aldrig, og der skulle også et selvmål til fra Ciaran Clark med kun 20 minutter tilbage, før Sverige kom på tavlen. Martin Olsson spillede en fantastisk kamp som én af de få svenskere, men det var alligevel Zlatan som var manden bag Sveriges mål. Ibrahimovic kom til baglinjen og hamrede et hårdt indlæg ind i det lille felt, hvor Clark dukkede op og headede bolden knaldhårdt i eget målnet uden chance for den irske keeper.

Ser man bort fra målet, var der ikke meget at juble over rent offensivt for Sverige, og stillet overfor måske EMs bedste forsvar indtil videre, ser opgaven denne gang endnu sværere ud for Zlatan og Co.

Skal man pege på en potentiel målscorer hos Sverige, bliver det igen Zlatan som er det oplagte valg. Zlatan giver odds 6.50 for at score kampens første kasse, og han kan spilles til at score når-som-helst til odds 3.10.

Vi har dog klart mest fidus til italienerne her. Zlatan og resten af det svenske hold skal diske op med noget helt ekstraordinært, hvis man skal finde vej gennem Italiens Juventus-forsvar.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Italien-Sverige-flag