EM 2016: Odds på Italien vs Irland i Gruppe E

Indlæser..

Italien vs Irland spilles i Lille torsdag d. 23. juni kl. 21.00 – sideløbende med Sverige vs Belgien – og her får vi afgørelsen på, hvem der løber afsted med førstepladsen i gruppen, og hvem der tager anden- og tredjepladsen.

Italien er allerede sikret en plads i næste runde, mens Irland skal bruge tre point for at sikre sig en plads i knockout-kampene. I denne optakt til kampen ser vi på odds på Italien vs Irland hos bookmakeren bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Irland er underdogs mod Italien, men Italien er som bekendt videre, og det giver lavere odds på sejr til Irland end det normalt ville gøre.

Italien giver odds 2.40, mens der er odds 3.40 på Irland. Uafgjort er et fint resultat for Italien, som nærmest er verdensmestre i at spille på uafgjort, og det kan spilles til odds 3.20. Kampen vises direkte på DR1 fra kl. 21.00, mens Belgien vs Sverige kan ses på DR3. Herunder finder du flere udvalgte odds på Italien vs Irland:

Indlæser..

 

Stillingen i Gruppe E

stillingen i gruppe e

 

Optakt: Italien vs Irland

Italien flagItalien har haft et rigtig flot EM 2016 med to sejre i to forsøg mod Belgien og Sverige. Specielt i kampen mod Belgien viste Italien, at de er kommet til Frankrig for at gå hele vejen til finalen d. 10. juli.

Det havde bookmakerne ellers ikke forventet før slutrunden, hvor den – på papiret – svage trup med alt for mange spillere, som til dagligt ikke spiller fast i deres klubber, ikke blev regnet blandt de største EM-favoritter.

Det er der blevet lavt om på nu, og Italien giver nu pengene 12.00 gange igen, hvis de vinder EM i Fodbold 2016.

I kampen mod Irland forventes det at flere spillere spares til næste runde. Om truppen er bred nok til at skifte på flere centrale pladser, er det store spørgsmål, som vi skal finde svaret på i kampen mod Irland. Bookmakerne er i hvert fald ikke gået all in på Italien som kæmpe favoritter i kampen.

Udvalgte målscorer-odds for Italien

Italien har scoret tre mål i de første to kampe, og kan meget vel ende med at score kampens første mål mod Irland. Et bud på en målscorer kunne være Graziano Pelle der til dagligt spiller hos Southampton. I denne sæson har Pelle mest spillet andenviolin i Premier League-klubben, men han fik scoret i kampen mod Belgien og har tidligere vist, at han er god for masser af mål i Premier League.

Skulle det ikke være Pelle der scorer kampens første mål, kunne Ciro Immobile fra Dortmund også være et frisk bud til odds 8.00. Det er dog værd at huske på, at Italien dårligt har givet en chance væk i denne slutrunde, og da italienerne kan bruge 0-0 til en helt masse, er det bestemt tænkeligt, at kampen ender i en taktisk affære og helt uden mål. Det resultat kan du få til odds 6.50 hos bet365.

 

Irland skal bruge alle tre point

Irland flagIrland kommer til den sidste kamp med kniven for struben. Der er kun en meget lille mulighed for at gå videre med to point, hvorfor vi må forvente at Irland smider tøjlerne og lader angrebet løbe løbsk i jagten på et mål.

Irland spillede en ok kamp mod Sverige, hvor de velnok havde fortjent alle tre point, men blev omvendt spillet ud af banen mod Belgien.

Italien har ikke det store at spille for. Førstepladsen i gruppen bør være sikret, og det er næppe realistisk, at Irland vinder 4-0, hvilket er forudsætningen for at slutte gruppen af med en positiv målscore, og for at kunne snuppe andenpladsen, hvis resultatet mellem Sverige og Belgien flasker sig for irerne.

Vi forventer en kamp, hvor Italien står dybt og Irland går all in for at sikre de tre point. Det kan godt ende i en snitter til Irland, der er tvunget frem på banen mod et italiensk hold, som står højt på listen over verdens bedste kontrahold.

Udvalgte målscorer-odds for Irland

For Irland er det i høj grad Shane Long fra Southampton, der skal stå for at score målene. Han er da også favorit hos bet365 til at score kampens første mål. Shane Long giver pengene 7.00 igen, hvis han scorer kampens første mål.

Den største stjerne på Irlands hold er Robbie Keane, men den 35-årige angriber er ikke, hvor han var for 7-8 år siden. Han er vurderet som det andet bedste bud på en første målscorer hos Irland til 8.00 gange pengene igen.

Er du på udkig efter et kæmpe odds, kan du kaste dine penge efter den tidligere Manchester United forsvar John O’Shea som første målscorer til hele odds 41.00. Dermed har du liren, hver gang Irland får tilkæmpet sig en dødbold og sender den hovedstødsstærke spiller med frem.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Italien-Irland-flag