El Clasico boost: Få odds 7 på Real Madrid eller 10 på Barcelona

Søndag kan det spanske mesterskab blive så godt som afgjort, når Real Madrid og Barcelona tørner sammen på Bernabeu i den spanske hovedstad. Real Madrid har allerede tre points forspring ned til Barcelona med en kamp til gode, og vinder Kongeklubben dette drama, vil det virke utænkeligt at mesterskabet havner andetsteds i år.

Hos 888sport kan du som ny kunde få boostede odds 7.00 på Real Madrid eller 10.00 på Barcelona til at vinde kampen. Dette kalder 888sport for “profitboost”, og det fede er, at gevinsterne udbetales kontant.

Spil 100 kr. på dine favoritter, og få 700 kr. hvis Real vinder eller 1000 kr., hvis Barca vinder. Læs mere forneden eller direkte hos 888sport, hvor du finder tilbuddet på forsiden.

Få profitboost hos 888sport.dk >>

* R/v gælder

 

Odds 7.00 på Real eller 10.00 på Barcelona

888 har for nyligt ændret i deres klassiske odds boost-tilbud, hvor ekstra-gevinsterne tidligere blev udbetalt som en bonus. Nu får du den boostede gevinst i kolde kontanter, og samtidig har 888 indført forskellige profitboosts, så du nu kan få 50%, 100% eller 200% boost på dine kuponer.

Du får din profitboost kupon til brug på Real Madrid vs Barcelona ved oprettelse som kunde, og når du vælger kampen på din kupon, skal du vælge at bruge din profitboost kupon som anvist i grafikken herunder.

Få profitboost hos 888sport.dk >>

 

 

Real Madrid vs Barcelona: Optakt og spilforslag

Kampene mellem disse to klubber er altid fyldt med intensitet og drama, og det bliver formentlig ikke anderledes denne gang, hvor det spanske mesterskab er på spil. Sæsonen lakker mod enden, og Barcelona får ikke flere chancer for at hale ind på Real Madrid, som er ubesejret i de seneste 12 kampe på tværs af alle turneringer.

En sejr til Los Blancos sender dem seks point fri i toppen med en ekstra kamp i hånden, og dermed kan Reals fans så småt begynde at fejre enden på en 6-årig mesterskabstørke i Spanien.

Barcelona røg ud af Champions League i midtugen, og det har nok ikke gjort gode ting for selvtilliden hos Barca-spillerne, her hvor sæsonen ligner at ende med en fuser for Luis Enrique og Co.

Barcelona er uden Neymar til denne kamp, hvilket vil være et stort savn hos catalanerne. Derudover har Barca tabt 4 af deres 6 seneste udekampe, hvor de kun har scoret ét mål og lukket 11 ind. Det er ikke svært at se, hvorfra Real Madrids favoritrolle stammer.

Vores spilforslag til kampen peger på en hjemmesejr, da Real Madrid synes at være mindst ét gear bedre end Barcelona i øjeblikket, og bør have kvaliteten til at “afgøre” mesterskabskampen i egen hule.

3+ viser dramaet søndag d. 23. april kl. 20.45, men du kan også se Real vs Barca på livestream hos bet365, hvis du ikke har adgang til kanalen. Spil på kampen nu hos 888, hvor du som ny kunde får odds 7.00 på Real eller 10.00 på Barcelona, når du benytter din profitboost kupon.