Contador_odds12

I dag starter Tour de France 2015 med en spændende enkeltstart på 13,8 km i Utrecht, Holland, og det er dermed ved at være på tide at få placeret sine bets på årets Tour de France-vinder.

Læs mere: Odds på Tour de France 2015

Betfair er klar med forhøjede odds på udvalgte vindere af årets tour, og her er der fokus på Contador og Quintana.

odds 12.00 på Alberto Contador eller odds 9.00 på Nairo Quintana som Tour de France-vindere 2015 hos Betfair. De ekstra høje odds er kun tilgængelige for nye kunder, som har benyttet sig af promo-koden ZAB398 ved oprettelse af Betfair-kontoen.

Det maksimale beløb man kan spille på de forhøjede odds er 100 kr. Alle er selvfølgelig velkomne til at spille flere penge til Betfairs normale vinder-odds på rytterne, men det er kun 100 kr. af din indsats, som bliver spillet til det ekstra høje odds.

Opret din Betfair konto i dag og spil på Contador eller Quintana som vindere af årets Tour de France, og gør sommeren foran TV’et i selskab med Leth, Ritter og Sørensen på TV2 endnu mere spændende.

 

* Regler og vilkår gælder

 

Nye kunder får også op 1000 kr. freebets

De høje odds på Contador og Quintana er naturligvis i sig selv årsag nok til at overveje at spille på Tour de France hos Betfair, men hvis du alligevel vil have lidt mere smæk for skillingen, så hold øje med Betfairs fantastiske tilbud om op til 1000 kr. i freebets til helt nye kunder.

Jo mere du spiller hos Betfair, desto flere freebets kan du optjene, og det er forholdsvist let at kvalificere sig til alle 1000 kr. freebets – særligt hvis du alligevel skal oddse på Tour de France sommeren over.

 

Få 1000 kr. freebets hos Betfair >>

 

betfair-580x330