Indlæser...

Onsdag d. 25. januar står der EFL Cup-semifinale returopgør på plakaten på Anfield, hvor Liverpool tager imod The Saints fra Southampton. Saints vandt det første opgør med 1-0, og skal nu forsøge at forsvare finalebilletten hjem på Anfield.

Liverpool har kun hentet én sejr i de sidste fem kampe, så fansene forventer en sejr til hjemmeholdet her. Southampton kommer dog til Liverpool i god form, hvilket du kan læse mere om optakten forneden. bet365 har odds på Liverpool vs Southampton, og ikke overraskende er det Jürgen Klopps drenge i en kæmpe favoritrolle.

Liverpool giver odds 1.45, mens Southampton kan spilles til odds 7.50. Uafgjorte væddemål placeres til odds 4.20.

Se kampen direkte på 6’eren kl. 21.00, og spil odds på kampen forneden hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Liverpool på jagt efter succes mod Saints

De Røde fra Beatles-byen har ikke just været godt kørende i de seneste uger, hvor man stille og roligt er drysset ud af mesterskabskampen i Premier League. I hvert fald indtil videre.

Det var et skidt 2-2 resultat på udebane mod Sunderland i starten af det nye år, som ligesom satte gang i den dårlige form, som synes at have ramt Merseyside-klubben. Liverpool har kun vundet én kamp siden, og den kom i hus i omkampen i tredje runde af FA Cup’en mod Plymouth fra League 2.

I weekenden blev det så til total fiasko for Liverpool, da man tabte med 2-3 til Swansea og smed tre uhyggeligt vigtige point i topstriden. Her blev det 0-2 til gæsterne på Anfield, inden Firmino scorede to gange for Liverpool og udlignede til 2-2. Swansea stjal dog alligevel sejren til sidst, og satte et stort spørgsmålstegn ved den nuværende form i Liverpool-lejren, der synes ramt af mange skader, profiler afsted med landshold i Africa Cup of Nations, samt mange kampe i kalenderen.

Southampton har derimod været i ganske fin form på det seneste, og har vundet tre af deres fem sidste kampe. Så sent som i weekenden blev det 3-0 til Saints hjemme på St. Mary’s mod Leicester, som dog også er voldsomt svækket i øjeblikket pga. fraværende spillere. Ikke desto mindre ser Saints ud til at være godt spillende, og så kan det også nævnes, at Southampton har overtaget mod Liverpool i klubbernes seneste tre interne møder. Her har Saints nemlig vundet to og spillet en uafgjort.

Spørgsmålet er om Saints kan overraske her på Anfield, men til odds 7.50 kunne det hurtigt blive et profitabelt bet, hvis ikke Liverpool genfinder topformen fra tidligere på sæsonen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>