DFB_pokal_Dortmund_Wolfsburg_2015

Lørdag står i pokalfinalernes tegn rundt omkring i Europa og således også i Tyskland, hvor Borussia Dortmund møder VFL Wolfsburg i den tyske DFB Pokal finale i Berlin.

Det er begge klubbers sidste chance for at vinde et trofæ i denne sæson og samtidigt siger Dortmunds populære cheftræner siden 2008 – Jürgen Klopp – farvel og tak. Skal han have et trofæ at slutte af på?

Bet365 giver odds 2.30 på Dortmund sejr, mens Wolfsburg sejr giver odds 3.10.

Uafgjort giver pengene 3.50 gange igen hos Bet365.

 

* Se mange flere odds på kampen hos Bet365

 

 

Flere odds på Dortmund – Wolfsburg

Herunder får du udvalgte odds på kampen fra bookmakeren Bet365. Find flere odds på kampen hos Bet365.

 

Hvem løfter trofæet?

Dortmund vinder trofæet: Odds 1.80

Wolfsburg vinder trofæet: Odds 2.00

 

Hvordan vindes kampen?

Dortmund vinder i ekstra tid: Odds 13.00

Dortmund vinder efter straffespark: Odds 12.00

Wolfsburg vinder i ekstra tid: Odds 17.00

Wolfsburg vinder efter straffespark: Odds 12.00

 

Spil på DFB Pokal Finalen hos Bet365 >>

Se flere odds på Dortmund – Wolfsburg hos Bet365

 

Takker Klopp af med et trofæ?

Dortmund er i finalen for andet år i træk og får dermed chancen for at revanchere sidste års skuffende nederlag til Bayern München i finalen. Her blev det 2-0 til Bayern efter 0-0 i ordinær spilletid.

Denne gang skal trofæet med hjem fra Berlin til Nordrhein-Westfalen i cheftræner Jürgen Klopps afskedskamp med “die Schwarzgelben”, men først skal VFL Wolfsburg besejres, og det bliver ingen nem sag for Dortmund. For det første sluttede Wolfsburg en flot sæson af med at vinde sølv i Bundesligaen og derudover gjorde Wolfsburg sig også positivt bemærket i Europa League inden Napoli gjorde det af med tyskerne i foråret. For det andet er Wolfsburg ubesejret i de fem seneste kampe klubben har spillet.

Det står i kontrast til Dortmunds nuværende formkurve, for det er nemlig ikke lykkedes Klopps drenge at vinde i de seneste to forsøg på fremmed græs, og Dortmund sluttede også kun sæsonen på en samlet 7. plads. Det er dog acceptabelt for de sort/gule, som fik en katastrofal start på sæsonen med kun 4 sejre i 19 kampe i Bundesligaen. Siden kom man efter det og har sluttet sæsonen hæderligt af.  Nu venter så en svær finale i Berlin, hvor begge klubber uden tvivl går benhårdt efter trofæet.

Mens Dortmund tidligere har stået i 6 finaler (3 vundet, 3 tabte) har Wolfsburg kun været i finalen én gang tidligere, hvilket var helt tilbage i 1995, hvor man blev rundbarberet 3-0 af Mönchengladbach. Wolfsburg-mandskabet kan altså sikre klubben dens første DFB Pokal-titel nogensinde og der er lagt i kakkelovnen til en underholdende kamp mellem to normalt meget offensive mandskaber.

Kilde/Foto credit: www.dfb.de