Deontay Wilder vs. Tyson Fury II: Livestream, odds, optakt & spilforslag

Den 27. December 2019 blev det en realitet, at vi endelig får en afgørelse på af de seneste års mest kontroversielle sportsbegivenheder. Det sker, når Deontay Wilder og Tyson Fury atter tørner sammen på amerikansk jord. De mødes til en rematch af deres første opgør fra 2018, som på kontroversiel vis endte uagjort. De fleste mener, at Fury kom bedst gennem den første kamp og burde være blevet udråbt til vinder, men dommerne ville det anderledes. Nu skal Wilder og Fury mødes i Las Vegas, Nevada den 22. februar til den længe ventede rematch. Det sker klokken 3.00 natten til søndag den 23. februar dansk tid. Wilders WBC-titel er på højkant, når The Bronze Bomber og The Gypsy King mødes i ørkenen.

Bookmakeren 888sport har endda et ekstraordinært godt tilbud til alle nye spillere, der opretter sig før kampen. Hos 888 får man odds 10 på enten Wilder eller Fury, og man kan dermed vinde en ekstra stor gevinst som ny spiller. Du bestemmer selv, hvem du vil spille på, og gevinsten udbetales efter kampen.

 

Odds på Wilder vs. Fury II hos 888sport

 

 

Odds på Wilder vs Fury

Har man allerede en konto hos 888sport, og vil man oddse på kampen, finder man de bedste odds hos bet365. Forud for sidste opgør mellem de to, havde bookmakeren udråbt Wilder til favorit. Denne gang har de vurderet, at de to kombattanter har lige stor chance for at vinde kampen. Begge er stadig ubesejrede, og det uafgjorte resultat fra 2018 er eneste plet på hver fighters record. Wilder har 42 sejre, en uafgjort og altså nul nederlag. Fury har 29 sejre, en uafgjort og også nul nederlag. Dermed vil en af de to herre med al sandsynlighed ikke længere være ubesejret, når vi går ind i næste uge.

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

 

Der er tale om to boksere med forskellige forcer, hvilket oddsene på kampen også reflekterer. Som nævnt vurderer bet365 i skrivende stund, at de to fightere har lige store chancer for at vinde kampen, men det er tydeligt, at Wilders bedste chance er at vinde på en tidlig knockout, som han normalt har for vane at gøre. Fury chance er til gengæld at stå distancen, som han gjorde i første kamp, hvor mange mener, at dommerne burde have givet britten sejren.

Wilder slog Fury i gulvet hele to gange i første opgør. Det så undervejs ud til, at det var forbi, men begge gange lykkedes det Fury at komme på benene igen og kæmpe sig tilbage i kampen. Wilder har efterfølgende sagt at han var for ivrig i første kamp og ikke helt havde hovedet med. Vi tror, at Wilder har taget ved lære af første opgør, og det denne gang vil lykkes ham at få skovlen under Fury undervejs i opgøret.

 

Odds på vindermetoden

Dette odds kommer meget an på, hvem man tror på. Tror man som os, at kampen finder sin vinder på knockout eller teknisk knockout, er Wilder manden, som man skal sætte sine penge på. Tror man derimod, at Fury kan stå distancen, er han klar favorit hos bet365. Wilders strategi er som nævnt altid at gå efter en tidlig knockout, hvilket han da også ofte klarer. Som nævnt havde han også Fury i gulvet to gange under første kamp. Især anden gang lignede Fury længe en færdig mand, men han fik på mirakuløs vis rejst sig.

Derfor tror vi, at Wilder vil afgøre kampen tidligt. I første kamp lykkedes det ham ikke få ram på Fury i omgang 1-3. Han fik ham faktisk først i gulvet i 9. omgang. Vi tror, at han denne gang lykkes med det lidt tidligere i kampen. Derfor siger vi, at Deontay Wilder vinder i runde 4-6.

 

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

 

Hvis kampen går hele vejen?

Hvis kampen mellem Wilder og Fury går er Fury som nævnt favorit til at tage sejren. Tror man på det, er der også et par interessante odds at hente. Man kan eksempelvis spille på, at Fury vinder til trods for at Wilder scorer et knockdown i løbet af kampen. Fury var som nævnt i gulvet hele to gange under første møde mellem de to, så det kan ikke udelukkes. Tror man på dette er der i skrivede stund odds 6,00 at hente hos bet365.

Få forhøjede odds på Wilder vs. Fury II

Hos bookmakkeren 888 kan man som ny spiller få forhøjede odds på kampens vinder. Hvis man som ny spiller hos 888 bruger sit første væddemål på kampen mellem Wilder og Fury, kan man få pengene 10 gange igen på kampens vinder. Det vil i dette tilfælde sige, at man kan vinde op til 500 kroner på Wilder eller Fury. Er man endnu ikke bruger på 888, er det naturligvis et særdeles favorabelt tilbud. Du kan spille mellem 10 og 50 kroner på kampagnen. Du kan læse mere om 888sports kampagne her.

 

Livestream Wilder vs. Fury II

Nu er det sidste store spørgsmål, hvor du kan se kampen. Kampen starter klokken 3.00 natten til søndag den 23. februar. I Danmark har du mulighed for at se med på Pay-Per-View hos Viaplay. Her kan du købe til adgang til det store boksebrag. Optakten starter allerede klokken 21 på Viaplay med Camilla Martin, Joachim Boldson, Mikkel Kessler og Jesper D. Jensen. Midnat kan du se “Inside Wilder-Fury II,” hvor du kan komme helt tæt på de to kambattanter. Fra klokken tre kan du se aftens tre første kampe. Disse vises både på TV3+ og Viaplay, men aftenens store kamp kan kun ses som Pay-Per-View. Du kan købe adgang til Pay-Per-View for 499 kroner. Du skal blot følge disse trin.

  1. Gå til Viaplays hjemmeside
  2. Tryk på sport og vælg herefter “Wilder vs. Fury II”
  3. Betal 499 kroner og derefter kan du nyde det store brag

Du skal være opmærksom på, at Pay-Per-View-kampe ikke ingår i det normale Viaplay Sport-abonnement. Det skal derfor købes separat.


Bet365 logo