De bedste odds på Colorado Rapids-New York Red Bulls

“Dagens TV-kamp” er en af dem for natteravnene. Mens der er hviledag i U20 VM i Tyrkiet, så nyder fodboldholdene rundt omkring i verden sommeren og det bliver kun til venskabskampe, som ikke bliver transmitteret.

Der er naturligvis intet på spil i sådanne venskabskampe, men har man alligevel abstinenser for at se sit favorithold, så er live streaming en kærkommen mulighed.

Du har mulighed for at læse mere om livestream her:

I dagens, eller skulle jeg sige nattens, tv-kamp skal vi en tur til Guds eget land, USA. Colorado Rapids tager imod New York Red Bulls.

Vi er ca halvvejs inde i sæsonen og ligaen er ganske tæt. I Major League spiller man om at komme i top 10, så man kan gå videre til championship playoffs.

New York ligger på en komfortabel 5.plads, mens Colorado på en 11.plads stadig har gode chancer. De har dog spillet flere kampe end dem, der ligger umiddelbart over dem, så det er nu, de skal undgå at falde af. Der kan let komme et hul fra 10 til 11, hvis de ikke passer på, og så bliver det en lang sæson for dem.

Måske er det netop truslen om et kommende hul mellem 10. og 11.pladsen, der er grunden til, at bookmakerne giver en lille fordel til Colorado Rapids. NordicBet leder odds’ene an med 2.30 for en hjemmesejr i nat.

Et tæt opgør som dette kan man aldrig udelukke X’et. Det er ikke en katastrofe for nogle, og her kan man få 3.25 hos en del bookmakers, blandt andet Unibet.

New Yourk Red Bulls ligger dog øverst af de to hold af en grund. De er et godt hold, og det er bestemt en mulighed, at de kan hive sejren med hjem til The Big Apple. En udebanesejr belønnes med odds 3.25 hos Bet365.

De bedste odds på Colorado Rapids-New York Red Bulls

 

Colorado Rapids: 2.30 hos NordicBet
Uafgjort: 3.25 hos Unibet
New York Red Bulls: 3.25 hos Bet365

For at se aftenens sport i tv, så skal du have Canal 8, hvor kampen blæses i gang kl 03:30.

Har du ikke Canal 8, så kan du streame kampen hos flere bookmakers, heriblandt Bet365. Eneste standard krav er, at man har penge på kontoen hos den bookmaker, man vælger.

Gå til Bet365 for at se kampen gratis her

Opretter man en ny konto hos en bookmaker for at se kampen, så er det vigtigt, at man husker at tænke på oprettelsesbonusser, da der er gode penge at hente der. Yderligere information om de forskellige bonusser kan findes på vores egen forside her.