uefa-champions-leagueLørdag d. 25 maj 2013 mødes Dortmund og FC Bayern Munchen i kampen og Champions League titlen 2013. Trofæet med de store ører er altså sikker på at ende i Tyskland, men skal ende det i Ruhr-distriktet, eller skal det gå til de sydtyske mestre fra FC Bayern Munchen. Bookmakerne er ikke i tvivl, og er alle enige om at Munchen er storfavoritter. Således får man odds 1.72 hvis Munchen ender med at vinde. Vinder Dortmund får du odds 4.50 og skulle den ende uafgjort får man odds 3.75.

 

— >> Spil på Champions League finalen på bet365 her

Gode odds på første målscorer

Har du mere lyst til at spille på første målscorer, så kan du blandt andet få odds 7.00 på at Robert Lewandowski fra Dortmund scorer kampens første mål.  Lewandowski var den helt store helt i den første kamp mod Real Madrid, hvor han endte med at score hele 4 mål. Har du mere lyst til at spille på, at han bare skal score i løbet af kampen, så kan du få odds 2.62 på bet365.  Tror du mere på at Philipp Lahm scorer sæsonens første mål, så kan du få odds 26 på ham som første målscorer.

Få eller mange kort i kampen

Har du mere lyst til at spille på hvor mange kort der kommer i kampen, så kan du naturligvis også spille på det hos bet365. Således får du odds  2.10 hvis der kommer mere end 4.5 kort i kampen og odds 1.66 hvis der kommer under. Har du mere lyst til at spille på om FC Bayern Munchen får mere end 1.5 kort, så kan du få odds 1.57.

Champions League finalen 2013 bliver spillet på Wimbley stadion i London klokken 20.45 og kampen kan følges direkte på TV3 +.

Savner du en Odds Bonus? Find din Odds Bonus her.