betsafe_dansker_dong

I årtier har danske fodboldstjerner præget de største ligaer i Europa, og sådan er det stadig. Når Bendtner, Eriksen, Krohn-Dehli og alle de andre danske spillere repræsenterer Danmark i de største ligaer, følger tusindvis af danskere med hjemme i stuerne, og mange spiller også på kampene hos de forskellige bookmakere i Danmark.

Nu kan du spille dansker DONG hos Betsafe, hvor der er 25 kr. bonus pr. dansker-mål i Premier League, La Liga, Bundesligaen eller Serie A.

Har du spillet (mindst 50 kr.) på 1X2 i en kamp i en af disse fire ligaer, og en dansker scorer i kampen, får du 25 kr. bonus pr. mål sat ind på Betsafe-kontoen den efterfølgende onsdag.

Det er derfor værd at spille på de kampe i de fire nævnte ligaer, hvor danske spillere deltager,, for der er ekstra bonuspenge at hente på deres kampe – hvis de scorer.

Spil Dansker DONG hos Betsafe >>

* Regler og vilkår gælder

 

Hvordan fungerer Dansker DONG?

Når du spiller mindst 50 kr. på 1X2-udfaldet af en kamp med dansk islæt, får du chancen for at score dig en 25 kr. bonus pr. mål danskeren laver. Det kalder Betsafe for Dansker Dong!

Eksempel: Du har spillet 50 kr. på Tottenham til at slå Leicester, og Christian Eriksen scorer to mål i kampen som slutter 2-0. Til Kasper Schmeichels store ærgrelse kan du nu indkassere en 50 kr. bonus for Eriksens to mål, samt gevinsten fra dit 50 kr. væddemål på 1-tallet.

Bonuspengene skal omsættes én gang til minimum odds 1.50, før du kan udbetale dem eller bruge dem på andre spil. Du har tre uger til at aktivere bonussen hos Betsafe, og 60 dage til at omsætte bonuspengene.

Der er ikke noget loft over, hvor mange bonuspenge du kan skrabe sammen med dansker DONG, så hvis danskerne går målamok i kampene, kan det blive en rigtig profitabel dag.

 

Kombinér dansker-kampe

Du er selvfølgelig velkommen til at kombinere flere kampe med danske spillere på kuponen. Spil f.eks. på Bendtners-, Eriksens- og Krohn-Dehlis kampe i Bundesligaen, Premier League og La Liga, og få bonus, hvis én eller flere af dem scorer.

Du skal blot huske på, at du kun må spille på 1X2-væddemål – også når du kombinerer.

Du finder dette tilbud under “Red Hot Offers” hos Betsafe, hvor du kan læse mere om tilbuddet.

Spil Dansker DONG hos Betsafe >>

 

betsafe-black-580x330