Det kom bag på alle at favoritten Clara måtte forlade X-factor. Der er fire deltagere tilbage i X Factor og kun tre pladser i næste uges finale: Og ifølge Danske Spils X Factor-ekspert er der ikke tvivl om, hvem der ikke klarer cuttet i aften.

Selv om han blev overrasket over sidste uges drama, så er han næsten helt sikker på, hvem der trækker Sorteper og må forlade programmet i aften.

”Wow! Vi blev chokerede over at se vores favorit Clara ryge ud i fredags. Det havde vi ikke set komme, men til gengæld fik vi da ret i én ting: At alting kan ske i X Factor! Men i aften, sker der kun én ting, og det er, at Nambahlou ryger ud,” siger Mathias Reimer Larsen, oddssætter og X Factor-ekspert hos Danske Spil.

”Vi nærmer os afgørelsen, og vi er ikke i tvivl om, hvem de tre deltagere, som skal være med i finalen i Randers i næste uge, er. For nu KAN den ikke gå længere for Nambahlou, desværre. Hun har været i farezonen tre gange, og i aften er der ingen dommere til at holde hånden under hende. Det er nu 100 procent seerstemmerne, der afgør det. Og det faktum, at hun har været i farezonen tre gange vidner om, at hun ikke har den store opbakning blandt seerne. Derfor er vi sikre på, at hun må forlade konkurrencen her i semifinalen. Vi giver hendes faktisk kun 20 procents chance for at overleve endnu engang,” siger Mathias Reimer Larsen og tilføjer:

”Alt kan jo ske i X Factor… men dét sker ikke!”

Indtil sidste uge havde Danske Spil Clara som den helt store favorit til at vinde det hele, men nu er hun ude af konkurrencen, og det åbner op for forfølgerne:

”Efter Claras exit sidste fredag er der vendt op og ned på favoritværdigheden. Theodor har nu lagt sig klart i førersædet med 58% chance for at vinde. Hernæst er det næsten dødt løb mellem de to grupper om andenpladsen,” siger han.

X Factor bliver vist live på TV2 fredag aften fra kl. 20.00.

Bookmaker is inactive

Bliver stemt ud fredag 24. marts

Nambahlou 1,25

Sigalaz 6,50

Rosél 8,00

Theodor 18,00

Vinder X Factor 2023

Theodor 1,70

Rosél 4,00

Sigalaz 4,50

Nambahlou 17,00