Danmark er VM-favorit hos bookmakerne og hos Danske Spil kan du finde masser af gode special-odds på VM 2023 i herrehåndbold, der afvikles fra den 11. januar til den 29. januar.

Danmark indtager håndbold-arenaen som forsvarende verdensmestre og landstræner Nicolai Jacobsen kan igen sende stjernerne Mikkel Hansen, Mathias Gidsel og målvogter Niklas Landin i aktion i jagten på VM-guldet.

Bookmaker is inactive

ODDS PÅ VM I HÅNDBOLD

Du kan altid være sikker på, at Oddset er på pletten, når bolden ruller i luften. Hvis du gerne vil følge med i VM i håndbold, så bør Danske Spil være din hjemmebane. De giver dig nemlig chancen for at følge VM-kampene på tætteste hold og du kan også spille live på kampene, mens de er i gang.

Få det fulde overblik over Danske Spils odds og specials til VM i håndbold her.

Få overblik over odds for VM 2023 i herrehåndbold i vores store optakt

Danmark kommer ind til turneringen som dobbelt forsvarende verdensmestre, da Danmark har vundet VM i både 2021 og 2019. I 2019 var det på hjemmebane, da Danmark og Tyskland delte værtskabet imellem sig, og i 2021 blev VM-slutrunden afviklet i Egypten.

Danmarks vej til VM-guldet går forbi gruppe H. Her er Danmark i pulje med Belgien, Bahrain og Tunesien.

Danmarks gruppekampe ved VM i håndbold 2023

13. januar kl. 20:30: Danmark – Belgien (Malmö Arena)

15. januar kl. 20:30: Danmark – Bahrain (Malmö Arena)

17. januar kl. 20:30 Danmark – Tunesien (Malmö Arena)

Foto: FERENC ISZA / AFP

Det danske landshold har aldrig før været større VM-favoritter

Hvis du sætter en 10’er på, at Danmark vinder VM i håndbold, så får du 24 kroner igen, hvis de også vinder finalen i Stockholm om godt tre uger.

Selv om det er mere lukrativt end at sætte pengene i banken, så er det en historisk lav tilbagebetaling, for Danmark har aldrig været større favoritter før et verdensmesterskab, end de er denne gang.

Forklaringen er meget simpel, hvis man spørger Danske Spils oddssætter, Peter Emmike Rasmusen.

”Vi er så store favoritter, fordi vi har verdens bedste trup. Sådan er det!” slår han fast.

”Vi har både et rigtigt stærkt kollektiv, og så har vi nogle af verdens bedste spillere på samtlige positioner. Også ude på bænken har vi verdensklassespillere siddende. Både i form af rutinerede folk, men også fremtidens stjerner som blandt andre Simon Pytlick og Lukas Jørgensen. Vores hold af verdensstjerner svarer jo nærmest til, at vi må sætte Kylian Mbappé på bænken fordi Lionel Messi starter inde,” siger Peter Emmike Rasmusen.

Han hæfter sig også ved, at Danmark igen kan gøre brug af Rasmus Lauge, som tidligere har været plaget af skader.

”Rasmus Lauge er en af verdens bedste playmakere, og han var ikke med ved seneste slutrunde i 2021 – det er han nu, og hvis han kan komme med den samme energi og det storspil, som han har leveret det meste af denne sæson for sin klub Veszprem i Champions League, så kan det blive stort,” siger Peter Emmike Rasmusen.

”Det er derfor, vi har sat oddset på samlet dansk sejr så lavt. Simpelthen fordi vi ikke før har troet så meget på, at Danmark også går hen og vinder det hele. Til sammenligning gav vi odds 4,00 før VM i 2021 – hvor Danmark jo var forsvarende verdensmestre. Det ser med andre ord rigtig godt ud,” siger Peter Emmike Rasmusen.

Hvis nu det mod forventning skulle gå galt for Danmark, så tror Danske Spil mest på, at det er Frankrig, der kaster grus i maskineriet, men dem kan Danmark tidligst møde i semifinalen. Derudover er de næststørste favoritter hos Danske Spil henholdsvis Sverige, Spanien og Island.

Her er den danske VM-trup

Landstræner Nikolaj Jacobsen har udtaget følgende spillere:

Målmænd Niklas Landin, Kevin Møller
Bagspillere Rasmus Lauge, Mathias Gidsel, Henrik Møllgaard, Mads Mensah, Mikkel Hansen, Jacob Holm, Simon Pytlick, Lasse Møller, Mads Hoxer
Fløjspillere Magnus Landin, Emil Jakobsen, Hans Lindberg, Johan Hansen
Stregspillere Magnus Saugstrup, Lukas Jørgensen, Simon Hald

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvem er værter VM i håndbold 2023?

VM i håndbold 2023 afvikles i Polen og Sverige.

🔎 Hvornår spilles VM i håndbold 2023?

VM i håndbold 2023 starter den 11. januar og der er finale den 29. januar.

🔎 Hvor kan jeg se Danmarks kampe ved VM i håndbold?

Du kan følge VM-kampene på TV2 og DR samt via livestream på TV2 Play og på dr.dk. Se vores TV og Livestream guide her.