Danske Spil giver 40 kroners Frit Spil til French Open

Roland Garros eller French Open er i fuld gang, og det fejrer Danske Spil med en gave til alle kunder: 40 kroner Frit Spil, som kan bruges på turneringen. Det kræver blot en konto hos Danske Spil, og så er du klar til at spille på turneringen. Hvis du ikke har en konto i forvejen, kan du oprette en ny konto og få en

Det eneste som du skal gøre er at have en bookmakerkonto hos dem, og så er du klar til at spille på turneringen. Har du endnu ikke oprettet sådan en, kan du endda modtage en odds bonus på 100 % af dit første indskud op til 500 kroner.

 

Få dit French Open Frit Spil her

 

Sådan får du dit 40 kroners Frit Spil

Alt du skal gøre for at få dit French Open Frit Spil er at følge disse fem simple trin.

  1. Gå til Danske Spils kampagneside
  2. Opret konto/log ind
  3. Tryk på “Min Profil”
  4. Klik på “Oddset Bonus”
  5. Aktiver dit French Open Frit Spil

Klik på et af de links, du ser her på siden, og så bliver du sendt til Danske Spils kampagneside. Her kan du oprette en ny konto, hvis du ikke har en i forvejen eller logge ind på din eksisterende konto. Her klikker du på “Min Profil” efterfulgt af “Oddset Bonus”. Her kan du finde dit Frit Spil, som du skal aktivere. Når det er gjort, skal du bare finde et spil fra French Open, som du har lyst til at smide 4o kroner efter. DU skal huske at krydse dit Frit Spil af på din kupon, da de 40 kroner ellers vil blive taget fra din konto.

Danske Spils regler og vilkår

Dit French Open Frit Spil på 40 kroner er tilgængeligt til og med den 29. maj. Det kan benyttes fra tablet, computer og mobil, men du kan ikke få det fysisk i en butik. Hvis du har fundet et godt spil, kan du godt spille for mere end de 40 kroner. I så fald bliver restbeløbet fratrukket din spillekonto. Hvis du vinder på dit Frit Spil, bliver de 40 kroner fratrukket din gevinst. Spiller du eksempelvis 40 kroner til odds 5 og vinder, modtage du 160 kroner.

Du kan både bruge dit Frit Spil inden kampene eller live under en kamp. Det kan dog kun bruges på French Open og ikke andre begivenheder eller kampe. Du kan ikke dele dit Frit Spil ud på flere kuponer.

 

Få dit French Open free bet her