Er du skarp på folketingsvalget og kan forudsige, hvordan stemmerne falder, så kan du finde en Tips 12 hos Danske Spil med en garanteret præmie på 100.000 kr. til en enlig 12´er.

Der er fuld fart på slutspurten af valgkampen og tirsdag den 1. november skal vi have afgjort om Mette Frederiksen skal fortsætte som statsminister eller om magten svinger over til blå blok.

Bookmaker is inactive

Danskek Spil Tips' officielle logo

Sådan spiller du Tips 12 på folketingsvalget den 1. november

I korte træk gælder Tips om at gætte udfaldet på de 12 udfald på folketingsvalget. Her kan du også vælge mellem forskellige systemer og prisen for din kupon varierer alt efter, hvor mange krydser, du sætter på din kupon. Du finder Tips 12 kuponen hos Danske Spil og der er spilstop den 1. november kl 19:55.

For at vinde på din kupon skal du gætte, hvor mange procent af stemmerne, de enkelte partier opnår ved folketingsvalget. Du skal have mindst 10 rigtige for at få gevinst på din kupon.

Under Tips 12 kuponen hos Danske Spil kan du også få vist tendenser/procenter for de 12 udfald, hvilket kan være en hjælp til at sætte kryds i de korrekte bokse.

Bookmaker is inactive

Præmiepulje: Op til 100.000 kr.

Præmiepuljen angiver det samlede minimumsbeløb som udbetales, hvis én eller flere spillere har 12 rigtige. Hvis du rammer 12 rigtige som den eneste, så vil du modtage 100.000 kr i præmie. Præmiepuljen fordeles ligeligt, såfremt flere spillere har 12 rigtige.