Dansk Melodi Grand Prix Odds: – Spil på vinderen

Opdateret d. 1. maj, 2017

Det danske Melodi Grand Prix er nu overstået for i år, og vi har fundet vores vinder og repræsentant ved det forestående Eurovision. Anja Nissen bliver Danmarks repræsentant i Eurovision Song Contest, der afholdes til maj i Kiev i Ukraine, og i det store udland har man store forventninger til den danske deltager i år.

Det har man også hos bookmakerne, som dog ikke gør Anja Nissens “Where I Am” til favorit i konkurrencen. Hos 888sport er der odds 21.00 på Danmark som vinder af Det Europæiske Melodi Grand Prix, og her kan man også spille på Danmark til at få en Top 3-placering til odds 5.00.

Favoritterne er Italien, hvilket du kan læse mere om i vores Eurovision odds-optakt. Spring direkte til 888 med det samme for alle odds på Det Europæiske Melodi Grand Prix.

Spil på MGP hos 888 >>

 

MGP 2017

Lørdag aften står i Melodi Grand Prixets tegn, når Annette Heick og Johannes Nymark inviterer til MGP-fest på DR1 kl. 20.00.

Sidste år vandt Lighthouse det danske MGP, men hvem vinder i år og bliver Danmarks repræsentant i Eurovision Song Contest i Ukraine senere på året?

Spil på vinderen hos bookmakeren bet365, som er klar med dansk Melodi Grand Prix odds allerede nu. Favoritterne er Ida Una med “One” og Sada Vidoo med “Northern Lights”, som kan spilles til odds 2.25 og 3.00.

Også Anja med “Where I Am” til odds 6.00 er en seriøs kandidat iflg. bookmakeren, hvorefter oddsene på vinderen stiger kraftigt. Se dem forneden.

 

Se de danske Melodi Grand Prix odds her:

Ida Una – One 2.25
Sada Vidoo – Northern Lights 3.00
Anja – Where I Am 6.00
Johanna Beijbom – A.S.A.P 14.50
Jeanette Bonde – Hurricane 19.50
René Machon – Warriors 25.00
Anthony – Smoke In My Eyes 29.00
Rikke Skytte – Color My World 30.00
Thomas Ring – Vesterbro 45.00
Calling Mercury – Big Little Lies 75.00

 

Nye regler: Sådan findes MGP vinderen i 2017

Når det danske Melodi Grand Prix løber af stablen lørdag d. 25. februar, er det med særligt én markant ændring ift. sidste og andre år. Der er nemlig ændret i måden, hvorpå vinderen af MGP udvælges.

Årets jury udgøres i år af fem helt almindelige danskere, og disse fem personer har i alt 50% af samtlige stemmer. Det gælder ikke kun i indledende runde, hvor der kan stemmes på alle ti sange, men også i finalerunden, hvor de tre bedste sange er tilbage.

De øvrige 50% af stemmerne tilhører den danske befolkning, som kan stemme med via SMS og den særlige DR Grand Prix-app.

Men hvem er de fem “helt almindelige danskere” så, som udgør juryen i år? DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme beskriver juryen således:

“De her fem er valgt, fordi de simpelthen er eksperter i Eurovision Song Contest og ikke blot dansk Melodi Grand Prix. De har interesseret sig for Eurovision i mange, mange år og dyrker det, som om det snarere er en livsstil frem for bare en hobby. De ved utroligt meget om Eurovision, og gennem årene har de analyseret i detaljer, hvad der virker og ikke virker. At disse fem kompetente mennesker sammen med danskerne skal vælge en vinder, giver os det bedste grundlag for igen at komme i finalen i Eurovision.”

 

Her er MGP juryen i år

Mogens Dalsgaard Myklebust, 43 år
Har rejst til seks Eurovision-shows og har desuden været til utallige nationale finaler i Sverige. Har været medlem af den danske Grand Prix-fanklub i 25 år.

Mette Thorning Svendsen, 46 år
Har rejst til fem Eurovision-shows og har desuden været til flere nationale finaler i Sverige. Har tidligere været redaktør på Grand Prix-fanklubbens medlemsblad.

Peter Hansen, 29 år
Har rejst til tre Eurovision-shows og har desuden været til utallige nationale finaler i Sverige, Island og Estland.

Morten Kaiser, 26 år
Har rejst til tre Eurovision-shows og ét Junior Eurovision og har desuden været til flere nationale finaler i Sverige.

Søren Toft, 42 år
Har rejst til Eurovision 11 gange og har desuden været til utallige nationale finaler i Sverige. Har været medlem af den danske Grand Prix-fanklub i 16 år.