Gratis Danmark – Ungarn livestream: Se første opgør fra mellemrunden

Både Niklas Landin og Mikkel Hansen var i hopla mod Norge, hvilket var nok til at snuppe en sejr på 30-26. Førstnævnte stod som sædvanlig en brandkamp, hvor han havde flere fuldstændig fantastiske redninger. Sidstnævnte scorede intet mindre end fjorten gange og var tæt på at slå landstrænerens rekord for flest mål i en slutrundekamp (15 mod Grækenland i 1998).

Nu er der så en enkelt hviledag, inden det går løs mod ungarerne i mellemrunden. Hos Unibet giver de alle deres kunder et gratis Danmark – Ungarn livestream, hvis de har penge på deres bookmakerkonto.

Livestream Danmark – Frankrig

 

Livestream Danmark - Ungarn gratis her

 

Livestream Danmark – Ungarn gratis hos Unibet

Unibet er en af de største bookmakere på det danske marked, hvilket man tydeligt kan se på deres livestream-sektion. De sender blandt andet alle opgør fra VM i herrehåndbold. Det må siges at være en fantastisk service, hvis man nu gerne vil lave et livebet eller to på de danske drenge, men ikke lige er i nærheden af et fjernsyn med DR 1 eller TV 2.

Der er sådan set kun et enkelt krav for at benytte sig af deres gratis Danmark – Ungarn livestream. Det er, at man har en bookmakerkonto med penge på hos dem. Har du endnu ikke oprettet sådan en, kan du i øvrigt få en odds bonus på 100 procent helt op til 1.000 kroner. Dit første indskud på siden bliver således fordoblet. Indsætter du eksempelvis en plovmand, vil du altså have en tusse at spille for. Den kan man eventuelt bruge på at lave lidt ekstra lommepenge under slutrunden.

Unibet TV tillader bookmakerens spillere at livestreame FC Midtjylland - Astana FC gratis og lovligt i høj kvalitet.

 

Spilforslag til Danmark – Ungarn

Hvis du vil tilføje lidt ekstra spænding til opgøret, så er der selvfølgelig rig mulighed for at placere odds på Danmark – Ungarn hos Unibet. Vi har taget et kig på de forskellige markeder og vil komme med et par spilforslag i dette afsnit. Først og fremmest så forestiller vi os at Niklas Landin og Mikkel Hansen kommer flyvende fra start som de gjorde mod nordmændene. Ungarn er ikke længere en stor slutrundenation, så vi satser på, at de rød-hvide spillere blæser dem ud af banen i de første 30 minutter. En dansk pauseføring på mindst fire scoringer burde bestemt være muligt.

Derfor anbefaler vi at spille på, Danmark vinder første halvleg med fire mål eller mere til odds 1,90 hos Unibet.

For at de danske drenge fører med fire i pausen, skal der selvfølgelig scores en hel del mål. Det burde da også være en overkommelig opgave, når man har en brandvarm Mikkel Hansen på holdkortet. Som nævnt i indledningen fik han netmaskerne til at blafre intet mindre end fjorten gange mod nordmændene, hvilket må siges at være noget af en bedrift. Danskerne har scoret 30 mål eller mere i fire ud af fem opgør, og den tendens kan vi sagtens se fortsætte lidt endnu. Særligt fordi Rasmus Lauge også er fyldt med selvtillid og tro på tingene. Han scorede nemlig syv gange i torsdagens opgør.

Derfor anbefaler vi at spille på, Danmark scorer 30 mål eller mere i kampen til odds 1,79 hos Unibet.

 

Odds på Danmark - Ungarn gratis her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund