Dagens spilforslag: De danske kvinder slår til igen

Kamp: Danmark – Sverige
Spilforslag: Danmark vinder
Odds:1,53
Spilstop: 11. december kl. 20.30
Bookmaker:Unibet

 

Følg spilforslaget hos Unibet nu

 

Danmark er kommet fint fra land ved EM med to sejre i de første tre kampe og en sikker billet til mellemrunden. Nu skal vi fortsætte det gode arbejde med en sejr over Sverige, hvilket bestemt er indenfor rækkevidde. Danmark bør faktisk slå både Sverige og Spanien i de næste to kampe, og dermed sikre sig en plads i semifinalen sammen med Rusland.

Når vi anbefaler en dansk sejr, skyldes det, at det danske hold simpelthen er stærkere på alle positioner. Sverige er en stolt håndboldnation, men det er primært på herresiden. På damesiden har de ikke mange profiler, og de var heller ikke imponerende i det indledende gruppespil, hvor det blot blev til tre point. Sejren kom imod håbløse Tjekkiet, der ikke gik videre, og derfor har svenskerne kun et point med sig til mellemrunden.

Danskerne spillede en skidt kamp imod Frankrig i det indledende gruppespils sidste kamp, men de første to opgør var gode. Den danske offensiv flød fint, og det var tydeligt, at landsholdet går en lys fremtid i møde under landstræner Jesper Jensen. Man må også formode, at danskerne bliver bedre og bedre under denne slutrunde i takt med, at de får flere af landstrænerens ideer ind under huden.

I de første to kampe vandt Danmark 30-23 over Slovenien, hvorefter det blev til en imponerende 28-19-sejr over Montenegro. Spillerne udstrålede undervejs spilleglæde i en næsten uhørt grad, og den skal de holde fast i. Selv imod Frankrig startede Danmark faktisk fint, men syv dårlige minutter i anden halvleg kostede muligheden for point. Hvis Danmark blot kan holde niveauet gennem hele kampen, hvilket vi bør, så er sejren bestemt indenfor rækkevidde.

Det taler også til Danmarks fordel, at Sveriges defensiv langt fra er prangende. Svenskerne lukkede 23 mål ind imod håbløse Tjekkiet, og Rusland scorede hele 30 mål imod dem. Derop af bør Danmark også komme, og så bliver det  næsten umuligt for Sverige at undgå nederlaget.

 

Følg spilforslaget hos Unibet nu

 

Spilforslag hver dag