Søndag formiddag blev det afgjort, at Danmark skal op imod vores svenske naboer i to Playoff kampe om en billet til EM 2016. Første playoff-runde spilles 12., 13. og 14. november, mens der er returkampe 15., 16., og 17. november. De danske helte skal altså op imod Zlatan og co., og bookmakerne har mest tiltro til vores svenske naboer i det første opgør.

Vi starter nemlig på udebane i Stockholm d. 13. november, hvor vi skal forsøge at skabe os et godt udgangspunkt. Bookmakeren Betsafe er dog ikke sikker på, at det er i vores første kval-kamp at vi får overtaget. Således får du lige nu odds 2.24 på en sejr til Sverige.

Skulle de danske helte vinde kampen, kan du lige nu få høje odds 3.30 hos Betsafe, og en uafgjort står ligeledes i odds 3.30. Med Danmarks seneste kampe i mente, er en uafgjort kamp med få mål slet ikke noget urealistisk resultat.

Der er dog 3 uger til den første kamp skal spilles, og der kan naturligvis nå at ske meget inden. Hvem ved om Zlatan bliver skadet eller Bendtner igen finder målformen?

 

Find odds og spil på kampen her ->

 

I de øvrige tre playoff-kampe om at komme til EM 2016 mødes Ukraine-Slovenien, Bosnien-Irland og Norge-Ungarn.

 

EM_2016_Frankrig