Danish MMA Night – Odds på Danmarks vildeste fight event

Danish MMA Night plakat med alle kæmperne

MMA har længe været en overset sportsgren i Danmark, men det kan meget vel ændre sig lørdag aften. Her bliver der nemlig afholdt Danish MMA Night i Brøndbyhallen, og arrangørerne lover det vildeste fight event nogensinde på dansk jord. Formålet med eventet er at promovere dansk MMA gennem et storstilet arrangement, og begivenhedens højdepunkt er den tidligere bryder Mark O. Madsen, der blandt andet har vundet medaljer ved de Olympiske Lege, verdensmesterkaberne og europamesterskaberne. Danish MMA Night kan føles på TV3 Max fra klokken 20.00 og på TV3+ fra klokken 22.00. Det kører helt indtil klokken 05.30 søndag morgen, så der er virkelig meget kampsport til natteravnene.

 

Odds på Danish MMA Night hos Unibet

 

Danish MMA Night odds

Der er endnu ikke blevet udbudt odds på de ti kampe ved Danish MMA Night. Lige så snart dette ændrer sig, opdaterer vi denne artikel med alle de bedste Danish MMA Night odds.

 

Mark O. “The Olympian” Madsen – Dez “The Arm Collector” Parker

Aftenens hovedkamp står mellem danske Mark O. Madsen og britiske Dez Parker. Forventningerne er enorme til danskeren, der er på hjemmebane, men hans britiske modstander må ikke undervurderes. Dez Parker har kæmpet 17 MMA-kampe tidligere, hvoraf han har vundet de ni. Dez Parker er en lidt uortodoks kæmper, hvis helt store styrke er hans armlås.

Mark O. Madsen har dog vundet sine seneste tre kampe, og han satser nu fuldt ud på MMA i stedet for brydning. Derfor bør hjemmebanefavoritten også løbe med sejren.

Odds på sejr til Mark O. Madsen hos Unibet

 

Nick “True Dane” Barnø – Christian “Godzilla” Colombo

True Dane og Godzilla er gamle venner, og de er begge blandt de mest rutinerede danske MMA-kæmpere. Barnø er 36, imens Colombo er 38, så det er to garvede fightere, der skal kæmpe. På grund af deres lange venskab vil de to kæmpe hårdt for håneretten, og man kan med rette forvente et brag af en kamp.

Vi forventer, Colombo løber med sejren, da han i øjeblikket virker stærkest og samtidig rangerer højest på de skandinaviske lister.

Odds på sejr til Christian Colombo hos Unibet

 

Alle kæmperne ved Danish MMA Night

Mark O. Madsen

The Olympian, som Mark O. Madsen kaldes, er det suverænt største navn ved lørdagens event. Han er 33 år gammel, og han har en flot bryderkarriere bag sig. Han har vundet hele fire VM-medaljer i brydning, tre sølv og en bronze, samt en olympisk sølvmedalje fra OL i Rio de Janeiro i 2016. Han var også med ved OL i 2008 og 2012, og han er den eneste bryder, der nogensinde har været med ved tre OL’s i træk. Deraf kommer hans kælenavn.

Selvom Mark O. Madsen er bedst kendt for sin bryderkarriere, har han været MMA-kæmper siden 2013. I sin debut knockoutede han sin modstander efter sølle 44 sekunder, og sidne er han gået fra den ene sejr efter den anden. Dermed står han også som en af de bedste danske MMA-kæmpere i øjeblikket.

 

Alle de andre

Selvom Mark O. Madsen er det største navn ved Danish MMA Night, er han langt fra den eneste gode kæmper. Arrangørerne har fundet en lang række spændende navne fra ind- og udland, og der er mange dygtige kæmpere at holde øje med. Forneden ses alle eventets kæmpere.

  • Mikkel Kasper
  • Pannie Kianzad
  • Rhassan Muhareb
  • Christian “Godzilla” Colombo
  • Nick “True Dane” Barnø
  • Frodi Vitalis Hansen
  • Louis “Spartacus” Glismann
  • Jonas “Shark” Mågård
  • Jonas “Duracel” Troest
  • Milan Silva

Her er det især værd at holde et vågent øje med 36-årige Rhassan Muhareb, der har mere end 160 kampe på CV’et. Han vandt i 2012 VM i Super 8 i Hong Kong, hvilket den dag i dag stadig står som hans højdepunkt.

Frodi Vitalis Hansen er også en spændende kæmper. Færingen kæmpede sin første professionelle MMA-kamp i 2005, og han er en virkelig rutineret herre.

Danish MMA Night inkluderer dog også nogle unge folk, der formentlig er dansk MMA’s fremtid. Det gælder 22-årige Jonas “Duracel” Troest, der har dyrket MMA i de sidste otte år og været til VM med det danske landshold. Lørdag kæmper han sin første professionelle kamp nogensinde.

Jonas “Shark” Mågård på 25 er også en lovende kæmper. Han blev dansk amatørmester i 2013, og har kæmpet professionelt lige siden.

 

Odds på Danish MMA Night hos Unibet

 

Her kan du se Danish MMA Night

Hele eventet kan ses direkte i dansk fjernsyn. TV3 Max starter transmissionen allerede klokken 20.00. Klokken 22.00, når det bliver tid til Mark O. Madsens kamp, ryger udsendelsen over på TV3+, hvilket understreger eventets størrelse og betydning. Her bliver transmissionen indtil klokken 23.30, hvor Danish MMA Night igen rykker til TV3 Max, hvor det bliver resten af natten. Kanalen følger eventet helt til dørs, og man kan derfor se kampsport i topklasse indtil den lyse morgen.

 

Spil på Danish MMA Night her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund