Dagens spilforslag – Endnu en målfest mellem City og Brighton

Kamp: Manchester City – Brighton

Spilforslag: Der scores over 3,5 mål i kampen

Odds: 2,20

Spilstop: 13. januar kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Manchester har fået en fremragende start på året med tre sejre i tre forskellige turneringer. To af disse har sågar været mod Manchester United og Chelsea. I ligaen er man også ganske godt med efterhånden og har tilmed en eller to kampe i hånden i forhold til holdene, som ligger foran.

Derfor er det med at holde skruen i vandet, når bundholdet Brighton kommer på besøg. Her regner vi med, at Guardiolas tropper spiller endnu en underholdende kamp mod et Brighton-hold, som føler, at de ikke fået det antal point, som deres spil berettiger til.

 

Derfor scores der over 3,5 mål i kampen

De sidste par kampe mellem Manchester City og Brighton har leveret på scoringsfronten. Det er ikke overraskende først og fremmest City, som har leveret på den konto. Faktisk har de lyseblå fra Manchester City scoret intet mindre end 13 mål i deres sidste tre kampe mod Brighton, som blot har bidraget med ét.

City lader efter en noget ustabil start på sæsonen til for alvor at have genfundet melodien. Man har vundet sine seneste tre ligakampe i streg mod Southampton, Newcastle og senest Chelsea, som blev slået med 3-1 på Stamford Bridge.

Den sejr blev fulgt op med en 2-0-sejr i Liga Cup-semifinalen mod rivalerne Manchester United, som eller også er ret så formstærke for tiden. Her var John Stones og Fernandinho på pletten med målene, som sikrede en plads i finalen mod Tottenham.

I weekenden cruisede man til en 3-0 sejr over Championship-holdet Birmingham City. Nu står den så på Brighton, som i weekenden med store problemer fik spillet sig forbi League Twos Newport County efter en dramatisk straffesparkskonkurrence.

Brighton har generelt haft det hård siden starten af december, hvilket fem point fra otte kampe da også indikerer. Som nævnt har man tidligere haft svært ved at holde City fra fadet, men Brighton kan dog også selv lave mål. I ligaen blev det senest til tre scoringer mod Wolverhampton i en 3-3 kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 3,5 mål i kampen mellem Manchester City og Brighton. Hos Onside Betting får man odds 2,20 på dette væddemål.